Ha már keretes szerkezet, ami a Fradis írást illeti, akkor itt is keretbe kell foglalni, amit a KÍ művelt ezen az őszön. Egy újabb európai pici csapat nevét tanultuk meg, hisz ez a feröeri együttes komoly skalpot gyűjtött be, amikor az FTC-t elvágta az EL-től. Aztán persze a Klaksvík is ide került, de akárhogy is, ennek az együttesnek igazán ciki meccse nem volt, ellenben cuki több is. Még mindig előttem van Dibusz alkotása ellenük, és ha bunda volt, ha nem, a KÍ a csoportkörben is nagyon korrektül helyt állt, ami benne volt ebben a csapatban, azt kihozta.

Volt győzelme, és ami fontosabb jelenleg, hogy otthon ugyan, de ezt a Ligue1-es élcsapatot döntetlenre kényszerítette. 0-0.

Én azt mondom, a történelem olyan dolog, amely sokszor ismétli önmagát. Mi van, ha a KÍ még így búcsúzólag begyűjt egy pontot? Igazából semmi. A Lille esetében aprópénz, ha netán tavasszal egy körrel többet kell játszani, talán még előny is.

Azért is bízom abban, hogy a Klaksvík befér ebbe a hendibe, hogy a lille-i csapatnak nem ez itt az igazán fontos. Hétvégén a PSG-t fogadja, az egy komoly csörte, egy bravúrral csatlakozást lehet találni a közvetlen élmezőnyhöz. Ráadásul még majd 20-án jön a Strasburg elleni bajnoki is, két fontos meccs, szóval ha valahol lehet pihentetni, ez az a meccs.

A KÍ-t képtelenség megtömni, a védekezés megy ennek a csapatnak. A Lille pedig számomra egész hihetetlen módon az egész szezont eddig úgy hozta le, hogy tétmeccsen maximum kettő gólt hozott össze. Célfoci a javából. A feröeri meccsen a két csapat közösön hozott össze egy kaput eltaláló lövést, ha a KÍ-n múlik, ma sem lesz sokkal több.

Lille - KI Klaksvik: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp