Hohohohóóóó -mondja a Mikulás, de ezt mondtam én is, amikor megláttam, hogy az AH under 3 goal 1,62-vel fizet. Ez már-már a kicsit fura kategória, mert én a tipikus 1-gólos meccset várom, vagy a tipikus 0-0-ás találkozót, a jó kis ráadást.

Na azért félre nem értsetek, nézni nem fogom, a kutyát nem érdekli a FIFA Klub világbajnokság, jön a Darts-vb, női kézi vb-végjáték, de még egy kósza esti LaLiga meccs is jobban izgat, mint ez. ettől függetlenül azért egyik ujjam a meccs ütőerén tartom, ami kb annyit jelent, hogy beállítom a meccsen a gólradart, pittyenjen, ha valami történik. De ennyi.

Amit én várok, az az üresség. A nihil, a semmi, a vákuum. Az Al Ahly egy jó kis egyiptomi csapat, a kontinensen a legjobb, nem először, és kb nem is utoljára. Aki követi az egyiptomi bajnokságot, akár csak eredmények szempontjából, az tudja, hogy a döntetlenek száma nagy, ellenben a gólok száma kevés. Az Al Ahly hozzá van szokva, hogyan kell 1-0-ra meccseket lehozni, mindennek az alapja, hogy ne kapjon gólt a csapat.

Benzemáék a favoritok, az előző találkozón az Auckland City ellen 3-0-ra nyertek, rengeteg helyzet és lövés, ám ehhez képest csak 3 gól. Az Al Ahly ellen óvatosabb focit várok, hisz nívósabb az ellenfél. Az Al Ahly ellen hátrányba kerülni, az nagyjából egyet jelent a vereséggel.

Célfutballt várok mindkét oldaltól, de az egyiptomiaktól főleg. Benzemáék itt komolyabb ellenállásba ütköznek majd, mint a szaúdi 'bohóc' ligában vagy az ázsiai BL-sorozatban. Ez a tipp 4+ góltól lesz vesztes, de jelen esetben én úgy max. két dugót látok ebbe a találkozóba.

Al Ahly Cairo - Al Ittihad (KSA): Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp