Töröm itt a fejem, hogy a 3-0 vagy 3-1 cs-t húzzam, de aztán tényleg konszenzusra jutottam magammal, hisz ez a tipp mindkettőt fedi, és azért az 1.70 környéki szorzóért már csak-csak lehajol az ember.

Öcsém igazi fan, ami a darts sportot illeti, de őt inkább a nyilak érdeklik. Fejből vágja, ki melyik gyártónál van szerződve, ki hány grammos dárdákkal dobál, milyen hosszú a test, milyen vastag, szóval ilyesmi. Tőle hallom mindig ezt a Muramatsu nevet, a japán nép azért elég különleges, így a japán játékosok nyilai is gyakran extrémek, meg mondjuk jó drágák is. Sokan átalakítják a nyilakat, tehát értve úgy, hogy a testbe steel meg soft hegyeket is lehet tekerni, hisz Ázsia azért a soft szakágban is erős, sőt!

Muramatsu a Grand Slamen nem mutatott extrát, sőt igazából szerintem láttuk a srác határait. LAssan dob, megfontoltan, ám ennek ellenére olyan határozott mozdulatokkal és koncentrációval képes szektor hibázni, hogy abban világelső. amikor nézed, hogy mennyire koncentrál, mennyire szugerálja a tripla szektort, elhiszed neki, hogy az csakis tripla lehet, aztán mikor látod a becsapódást, meg a kövér szimpla 1-et, 5-öt, 7-et vagy 3-mat, hát akkor jössz csak rá, mivel és kivel állunk szemben. Duplákon szenvedett, szóval biztos jó srác ő, de neki ez a 85-90 közötti átlag a terepe.

Kiváló az, bár nekem lenne ennyi, de ez a PDC vb. Itt azért sokszor kevés már, ráadásul S. Williams azért sokszor bizonyított. Tényleg egyetlen dolog lehet porszem a gépezetben, ez pedig a híres lassú ázsiai stílus, Lim papa tempója, tegnap Nebrida is kikészítette Whitlockot, a Varázsló is vergődött két kör között, igyon vagy ne igyon, bosszankodjon vagy nyugtassa magát, majdnem rá is ment a meccse.

Viszont abban is bízom, hogy Williams azért volt annyira rutinos, hogy erre is készült, azaz próbált mondjuk szerezni egy edzőpartnert magának, aki hasonlóan lassan dob, hogy picit érezze ezt a tempót, hogy kell kezelni.

Aki nem játszik, akár csak amatőr szinten, az nem is tudja, mennyire zavaró a dolog. Ennek ellenére amit Muramatsu mutatott a GS-en, meg úgy általában, komoly meglepetés lenne ha egy szettnél többet húzna be, hisz tömegben sem számít erősnek, aztán duplákon is eléggé vakon tud lenni.

Williams, Scott - Muramatsu, Haruki: Szett hendikeppel - Hendikep tipp