Még egy kis izgalmat belecsempészek az életembe és bepróbálkozom egy olyan tippel, amelyet nem igazán szoktam játszani. A helyszín Franciaország, a találkozó pedig nem más, mint a Ligue 1. rangadójának számító Lille - Paris Saint-Germain összecsapás. A sportfogadas.org főoldali cikkét elolvasva több tipp is megszületett a fejemben, ami jó lehetne erre a találkozóra. Végül a vendégcsapat első félidei góljait céloztam meg, mivel egész jó oddson kínálják a semmit, vagyis a PSG nem szerez két gólt az első 45 perc során.

Azért a tippemhez kellett a Lille idei teljesítménye is. Paulo Fonseca csapata minden sorozatot figyelembe véve 10(!) mérkőzéssel ezelőtt kapott gólt az első félidőben. Akkor az EKL keretében a Slovan Bratislava szerzett ellenük egy találatot, de ez az egy találat még a mostani tippembe is beleférne. Azóta, pályaválasztói jogtól függetlenül, senkinek nem sikerült feltörniük a Lille védelmét a mérkőzések első félidejében. Pedig ezen idő alatt azért játszottak az OM és a Monaco csapatával is, akik azért a francia élmezőnyhöz tartoznak. Mivel a hétközi EKL kötelezettségük rutinfeladat volt, ezért szerintem fitten és kellően koncentráltan várják a listavezető PSG alakulatát.

Azt a PSG-t akikről olvashattuk, hogy leginkább legnagyobb sztárjuk, Kylian Mbappé miatt belső gondokkal küzd. Nekem vesszőparipám, hogy az öltözőben rendnek kell lenni ahhoz, hogy az eredmények is úgy jöjjenek, ahogyan a szurkolók elvárják. Eddig sokszor keservesen ugyan, de hozták az eredményeket a párizsiak, de a hétközi BL továbbjutásuk már igencsak borotvaélen táncolt. Valószínűsítem hogy sok energiájukat emészthette fel a Borussia Dortmund elleni csata, úgy mentálisan, mint fizikálisan.

Ezért gondolom én úgy, hogy a múltbéli gólzáporos Lille-PSG találkozók ellenére most lesznek annyira tompák a vendégek, hogy ne szerezzenek az első félidőben két gólt.

Lille - Paris SG: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp