A Serie A-hoz ebben az idényben kevés közöm van, ez férfiasan bevallom. Nem lehet minden ligát naprakészen követni, nálam valahogy a Serie A van periférián, de azért egy-egy meccset megnézek, vagy egy-egy félidőt. Az Atalantát inkább nosztalgiából szoktam választani, amikor még kaszáltunk szépen az overekkel, de az a csapat már széthullott. Középcsapat most, annak minden jellemzőjével, és az egyik ilyen az, hogy kevésbé kiszámítható. Volt nemzetközi szereplés is, az mindig megbolondítja a sportfogadni vágyók életét. Ugyanakkor most a rövid távú cél egész egyértelmű, csatlakozást találni az élmezőnyhöz. Ehhez nyerni kell, ez a győzelem pedig kötelező.

A Salerno esetében azért semmi sem egyszerű. A csapat tök utolsó, igaz, a legjobb bennmaradóhoz képest a távolság mindössze 5 pont. Persze az is rengeteg, amikor kis túlzással fél szezon alatt eddig 8-at sikerült szerezni.

Én inkább a matek alapján közelítek. Az irodák ezeket a fifty/fifty valószínűségű eseményeket 1.85-tel szokták adni jobb helyeken. Itt most ugyanúgy 50/50 az esély nálam arra, hogy betalál mindkét csapat, meg arra is, hogy nem.

Az Atalanta nagy favorit, mindenki húzza, csak a különbség kérdéses, stb. Igen ám, de hétfő van, ez pedig trükkös nap, mert kevés meccsből lehet választani. Azt kell elcsalni, ami van. Márpedig ez van, esetleg a Girona. Ám mivel népszerűbb a Serie A, itt lesz a bunda! Mondom én.

Ok, nem lő sok gólt ez a csapat, viszont a hazai együttes biztos fáradtabb, hisz ősszel két fronton állt helyt. Hülye indok, de indok, hogy egy gólt találni is lehet. Egy pontrúgás, egy büntető, egy kontra, egy hiba hátul a hazaiaktól, máris ott az esély. De lehet itt akár gálameccs is, mint a 8-2, amikor lő 4-5 gólt a hazai csapat, aztán a végén már úgy kienged, vagy üldözi a hatodik, hetedik nyolcadik gólt, hogy közben fellazul, és a vendégek is hozzászólnak. Vallom, hogy legyen bármekkora lúzer egy csapat, ligától független, azért aki odakerül egy Serie A-s csapathoz, az valamit már tud.Nekem meg nem kell sem pont, sem győzelem, egy jó pillanat kell. Gondolkodtam, hogy egy tizedért a btts-t húzzam, de igazából 1 tizedért nekem a hazai gól nem kell, ugyanolyan boldog leszek az 1.84-gyel. (A végére még magam is meggyőztem, hogy ráhúzzam a mai kombimra, aminek másik eleme a Girona meccsen a 2,5 over, meg Price győzelme (darts) 1.12-ért)

Atalanta - Salernitana: Salernitana által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp