A mai nap egyik, ha nem a legpikánsabb meccse a 'Pikachu'-Suzuki meccs. Nem is a Pikachu-Suzuki párosítás, inkább a Pikachu-angol közönség közötti 'kapcsolat. A Greaves elleni Grand Slam of Darts meccsen 'akaszkodott össze' az angolokkal Pikachu, amikor mutogatott a színpadról, ami komikus volt, miközben Greaves bucira verte.

Az angolok nem felejtenek, bár az is fix, hogy jó pár német próbálja majd ellensúlyozni az angolok 'szeretetét'. Pikachu lesz a német Price, már ami a közönséggel való kölcsönhatást illeti.

Fura, de a német srác 29 éves, én simán 22-29 közé lőttem be, de ilyen szempontból hasonlóak vagyunk, engem is simán 10-zel benéznek, ami talán jó.

Pikachu, ha a táblára meg a nyilaira koncentrál, felülről karcolja majd a 90-es átlagot. Szerintem ezzel nála nem lesz probléma, tényleg egész komoly darts-ra képes. Ez pedig a vb, itt pénz, presztízs, minden ott van, erre tuti készült. Csak német a srác, még ha néha meg-megbillen idegileg, azért jó játék van benne. Suzukit biztos inspirálja a délutáni siker, honfitársa, Goto kiütötte White-ot. Őszintén szólva benne volt a pakliban. Itt nincs benne, szerintem max 1-1 leget vihet Suzuki. Ő azért képes ilyen 70-es átlagot is dobni, tényleg ritka azért, hogy Greaves (vagy Sherrock) szintjén játszik. Ha most is hozza azt a 75-80 közötti átlagát, akkor nagy mák kell hozzá, hogy úgy koncentrálódjanak a győztes legjei, hogy azok szett-győzelmet érnek. Nálam ez 3-0, és nem mondom, hogy nincs benne Suzukiban egy győztes szett, de ennyi rizikót vállalni kell, mese nincs.

Pietreczko, Ricardo - Suzuki, Mikuru: Szettek száma - Felett/alatt tipp