Az SfGuru egy tippajánló 'játék'. Szóval egyszerre verseny a résztvevők között, egyszerre közszolgálat, hisz amit itt leírkálunk, abból mások táplálkoznak, szóval egyfajta felelősség is.

Az én célom volt decemberre, hogy a hónapot +100 egység fölé vigyem, és úgy voltam vele,a Barca hendivel ezt simán hozom is, és 'leteszem a lantot'. Igen ám,de kedvenc focicsapatom ismét szembeköpött.

Viszont a cél maradt. Egy patron a tárban, azt kell célja juttatni. Sokkal, de sokkal erősebb tippnek tartom a Littler -1 leg opciót, ám úgy vagyok vele, hogy gyáva népnek nincs hazája, meg aki mer, az nyer, szóval Littler 3-0.

Littlert én először a GVV elleni meccsen láttam pár hete, és ott is brutális játékot tolt(ak). Tegnap aztán jött a Kist elleni meccs, aztán olyasmit láttam, amire azért nem igazán számítottam. Littler úgy játszott, mint egy precíziós gép, a 180-jait is olyan szinten dobta, hogy a nyilak hegyei a szektor közepén összeértek. Azok a dobások, melyek nem tripla szektort találtak, azok is 2-3 mm-en belül érkeztek a tábla a triplához képest. Nagyon, de nagyon ritka volt az a nyíl, amely nem volt nagyon közel a triplához. Tény, egy-két lyukas köre volt, amikor mondjuk dobott 60-at nagyobb tévesztéssel, de majdnem all time top10-be került a meccsen dobott átlagot illetően. Debütánsként talán a legjobb átlagot hozta, és igazából Kist sem játszott annyira gyengén, ő is a meccsek felét azzal a játékkal nyerte volna az első körben. Littler jó, itt a kérdés az, hogy Gilding milyen formában van. Ő az öregebb spílerek közül való, a UK Open győzelmével ért el a csúcsra, de azért rá jellemző, hogy bár tud meglepően erős játékra, vannak olyan napjai, versenyei, amikor 88-as átlagon ellavírozik rutinból, de extrát nem hoz.

Ez sem rossz tipp, sőt szerintem erős, itt kérdés, hogy Gilding lassabb játéka okoz-e valamit Littlernél, de ahogy én tegnap láttam, ezt a gyereket sem darázs, sem közönség, sem bombatámadás nem zökkentené ki. Legfeljebb lassabban fog zsinórban 3 szettet nyerni.

Gilding, Andrew - Littler, Luke: Szettek száma - Felett/alatt tipp