Ne vicceljünk már srácok. Ha Barney szemét bekötik, és a bal kezét zsebre teszi, akkor is megveri Szaganszkit. Én azért jöttem, hogy a Barney -1,5 leg opciót rakjam, de annyira jól fizet a sima egyszerű naked Barney siker mindenféle sallangtól mentesen, hogy azt az 1.50-et választom.

Már akkor csalódott lennék, ha nem 3-0-lal érne véget.

Volt szerencsém látni (nyílván TV-ben) a Szaganski-Kantele meccset. Az elejéről konyhai teendők (mosogatás :D ) miatt lemaradtam, de nem igazán bánom, látva a meccsük második felét. Egy olyan meccsen, ahol kimaxolták a szettek számát, ahol tolnak 21 leget, és nem dobsz 180-nat ezen a szinten, az a keményen ciki kategória. Lassú meccs volt, rossz színvonalon, ááá, Isten óvjon ettől minket. Jó-jó, nyilván örülnék neki, ha én dobnák így, de azért nézni ezt nem annyira jó.

Nézegettem itt Szaganszkitól korábbi meccsek átlagait, tud ő jobbat, de engem 'meggyőzött'.

Barney a visszatérése után ha nem is a közvetlen elitbe tért vissza, de simán ott van a legjobbak mögött, és az ilyen Szaganszki-féléket, ha kellően motivált, simán megeszi. A lengyel mákja, hogy egy hasonlóan vakond Kantelét kapott ellenfélnek. Igazából biztos van valami a háttérben, amiért ilyen bika szorzót kapunk Barney-ra, de félek utánanézni, másrészt meg akármit is találnék, csak összezavarna. Mérhetetlen rutin, Barneveld már mindent látott a darts sportban, volt nagyon fenn és nagyon lenn, rutinból ezt neki hozni kell. Szaganskinál tele volt a gatya, tényleg óriási mák, hogy egy hasonlóan 'remek' formában lévő Kantelét kapott. Így keresett egy kis pénzt, de hogy ebből a 82-es átlagával, ilyen tömeggel menjen még egy kört, az lenne a darts sport csernobilja.

van Barneveld, Raymond - Szaganski, Radek: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp