Az eddig veretlen Al Hilal látogat a középmezőnybe tartozó és az egyik leggyengébb formát felmutató Al Fayha csapatához. Ha a vendégek úgy akarják, akkor akár kivégzést is tarthat a csapat, csak reménykedni tudok abban, hogy van kedvük játszani és kiütéses győzelmet fognak aratni.

Valami egészen hihetetlen és félelmetes formában van az Al Hilal csapata, az együttes 07.30 óta, harmincegy mérkőzése veretlen, zsinórban pedig 19 (!) győzelemnél jár a klub. Ami egészen megdöbbentő, hogy ezeken a találkozókon mindösszesen három gólt kaptak, pedig játszottak Ázsiai BL mérkőzést is a bajnokik mellett. Több alkalommal is eljutottak legalább hat rúgott gólig, egyszer idegenben arattak 9-0-ás győzelmet.

Mondjuk nem csoda, hogy ennyire megy nekik, hiszen ebben a csapatban szerepel Mitrovic, Malcolm, Neymar, Ruben Neves, Milinkovic-Savic és Bono, illetve a szaúdi válogatott egy nagyobb része is. S akkor nem is említettem, hogy a brazil Neymar alig-alig szerepelt a csapatban, gólt például nem is rúgott a bajnoki mérkőzések során.

Meglepetésre csak 1-1-re végeztek egymással a felek még a második fordulóban, pedig már akkor is nagyon jól játszottak Mitrovicék. Gyakorlatilag végig egykapuztak, mégsem sikerült megszerezzék a győztes találatot, akármennyire is próbálkoztak lövésekkel, jól tartotta magát az Al Fayha.

A hazai együttes 4-7-7-es mérleggel és 19-29-es gólaránnyal áll a tizenegyedik helyen, zsinórban három vereségnél járnak. Az egyik legkevesebb gólt ez a csapat rúgta, ami jó hír, hogy nem kapnak kiemelkedően sokat, így megragadtak a középmezőnyben. Olyan szoros azonban a tabella hátsó fele, hogy a már kiesést jelentő tizenhatodik hely is csak 3 pontra van.

A tippem az, hogy kiütközik a két együttes közötti különbség és fölényes győzelmet fog aratni a listavezető Al Hilal.

Al Feiha - Al Hilal: Al Hilal által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp