A rendkívül sűrű versenynaptár utolsó mérkőzése lesz ez a vendég lisszaboniak szempontjából, amelyet minden bizonnyal szeretnének győzelemmel zárni. A 2023-as nagyon sűrű volt nekik, ez a találkozó már a 61.mérkőzésük lesz. A sikeres évzáráshoz a Portimonense nem biztos, hogy a megfelelő ellenfél, látva az elmúlt időszak egymás elleni mérkőzéseit.

A Portimonense negyedik mérkőzése lesz ebben a hónapban ez a mai összecsapás, és ahhoz képest, hogy nem voltak 'erős' ellenfeleik igen gyengék vették ezen akadályokat. Ugyan felsőházi csapatok ellen is játszottak, de azért illet volna ezeken egy pontnál többet gyűjteni.

A Sporting a nyári távozók ellenére is igen jó kis csapatot hozott össze, és egy mai győzelemmel a vezetést is átvehetnék a tabellán. A svéd (magyar) származású Gyökeres például 10 góllal házigólkirály a bajnokságban, és a többi sorozatban is számolatlanul rúgja a gólokat. Az EL-ben is továbbment a csapat, a Ligakupában és a Portugál Kupában is jól állnak, így jelenleg négy sorozatban vannak még versenyben.

Az egymás elleni mérkőzések mostanában eléggé gólszegények voltak, leszámítva egy pár mérkőzéssel ezelőtti 4-0-ás Sporting győzelmet. Az egymás elleni mérleg nagyon a vendégek felé billen, ez jelenleg 2-3-15. Elég sok Sporting mérkőzésen jött már ebben a szezonban az az opció, hogy mindkét félidőben szereznek gólt, és úgy vélem, hogy ma is lejöhet ez a tipp. Nem várok sok gólt ma este, igazából olyan 0-2 a tippem, egy olyan találkozón, amikor az első- és a második félidő során is betalálnak a vendégek.

Portimonense - Sporting Lisbon: Sporting Lisbon mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp