Az első ötletem erre a meccsre az volt, hogy nyer Cullen. Igazából tartom is magam ehhez az elképzelésemhez, de nem akarok magam ellensége lenni, van egy kombim, Cross, Dobey és Scott Williams már pipa, már csak a legnagyobb falat van rajta: Cullen. 5000-ből 115.000 jönne.

De vagyok én akkor lúzer, hogy ne jöjjön :D

Félretéve a 'tréfát', eddig sima meccsek voltak jobbára. Ma, azaz szombaton mind a három meccs sima volt, tegnap este is nagyon sima meccsek, hemzsegnek a 4-0-ák.

Cullen itt a vb-n eddig jobban játszik, mint mai ellenfele, Humphries, aki szerintem a nyomást nem igazán bírja. Mocsok nagy a teher rajta, hisz itt 2023 egyértelműen róla szólt, major torna sikerek egymás után, de valahogy itt az év végére vagy ez teher lett sok, vagy csak tényleg elfáradt. Nem mindenki bírja ezt, kemény volt, hogy a vb esélyesének kiáltották ki. Viszont mocsok mód kapaszkodik, Pikachu ellen a sírból sikerült visszajönnie, és fordítani 3-1-ről 3-4-re. Tény, Pikachu is tett érte, mert a német srác meg a hosszú meccset nem bírta, de pont itt jön ki a rutin. Amíg az utolsó dupla nincs bedobva, addig nincs megnyerve a meccs.

Humphries kegyetlenül küzd önmaga ellen, de ezt a 92-93 körüli átlagot ezzel a pocsék (korábbi önmagához képest) darts-sal is összehozza. Legutóbbi meccsén ha nyilat nem is cserélt, mint Wright, azért a tollait egy-két leg erejéig kicserélte, de az sem hozott változást, így visszatette az 'eredeti' tollait, amivel kezdett.

Cullen volt már többször közel a nagy eredményhez, legközelebb talán kétszer is Gerwen ellen, mert a 2020-as vb-n a 4-3-mas zakónál kezében volt a meccs, mégsem húzta be. Aztán játszott ő PL döntőben is Gerwen ellen, ott is MvG fosztotta meg a végső sikertől.

Szóval lehet, hogy Cullen jó formában van, míg CoolHand annyira nem cool ezekben a napokban, de nagy küzdő. Ha van meccs, amelyben benne van egy szoros, végletekig kiélezett küzdelem, akkor ez az. Humphries nincs olyan állapotban, hogy simán nyerjen Cullen pedig eddig arról volt híres, hogy amikor nagyot dobbanthatna, akkor meginog.

Abban biztos vagyok, hogy a szettek száma 5,5 fölött lesz. De ha mégsem, akkor itt a 4-0-át vagy 4-1-et csakis Cullen győzelemmel tudom elképzelni.

Humphries, Luke - Cullen, Joe: Szettek száma - Felett/alatt tipp