Scott Williams nem szórakozik! Noppert, Schindler, Heta és Michael van Gerwen vb-jét is tönkre tette, őket győzte le zsinórban. Nem egy könnyű út, főleg MvG legyőzése, de valljuk be, MvG valamiért piszok gyenge volt, az utolsó két legje ilyen 80 körüli átlaggal, az katasztrófa volt tőle. Smith pedig a maga pökhendi stílusával tolta a darts-ot, amivel szerintem ki is zökkentette a játékból Gerwen-t, aki eleve vakon volt. Rengeteget hibázott, nem is tudom, de így összeomlani őt még nem láttam.

Scott Williams élvezi a helyzetet, és mind a gömböc, úgy hízik Scott önbizalma. Egész biztos, hogy fekszik neki az underdog-helyzet, hogy ismét nem favoritként kezelik, sőt meglepően leértékelik őt, miközben Luke Humphries is szenvedett egész sokáig itt a vb-n. Chizzy ellen már sokkal magabiztosabb volt, de ahogy Scott Williams viselkedett a színpadon, az Gerwent is összekuszálta, aki meg látott már ezt-azt a darts-sportban.

Smith-t a teher nem fogja összenyomni, neki 'minden meccs ajándék'. Nem fog rágörcsölni. CoolHand viszont ha áttörte magában azt a gátat, ami az első három meccsen megvolt, akkor nagy meccs lehet. Simán benne van, hogy tornagyőzelmekkel a háta mögött nagy terhet tett magára, ami folyamatosan csökken az által, hogy igazából ő sem éghet már nagyot, hisz elődöntőig eljutott.

Scott Williams is érzi a T20-at, jó nagy bivaly, rutinszerűen dobja. Humphriesnek is voltak tegnap este nagyon magabiztosan dobott 180-jai, amikor a nyilak hegyei a táblában összeérnek a szektor közepén. Nem lesz rövid meccs, simán vihet Scott Williams is 3, de akár több szettet, így én azt mondom, a 21 minimum összejön.

Williams, Scott - Humphries, Luke: 180-asok száma - Felett/alatt tipp