A hagyományos vízkeresztre eső fordulót rendezik Olaszországban a Serie A -ban. A tegnapi napon a korai fél egyes kezdést az egyik milánói csapat az Internazionale tette meg, vasárnap pedig az AC Milan kapta az ebéddel együtt futballt nézők kíváncsi tekinteteit. Az Internazionale végül óriási szerencsével húzta be a San siroban a Verona elleni bajnokit (97. percben kimaradt veronai büntető borzolta a kedélyeket), ma a a Milan a kiesőjelölt Andreazzoli tanítványokat, az Empolit verhetik, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, de megoldható Pioliék számára.

A Milan tavaly előtti bajnoki címe a Milan szurkolókat kicsit telhetetlenné tette, de a tavalyi Inter trónra éréssel normalizálódott a helyzet. A realitás a dobogós helyek megszerzése, az Inter és a Juventus elszökött előlük, ha még akarják látni az üldözötteket akkor innentől nem hibázhatnak Giroudék.

Az Empoli harmatgyenge formában van, kész szenvedés a meccseiket nézni, s főleg a támadó alakulat impotenssége a szembetűnő. Az utolsó öt fellépésükön egy-egy találatot pöccintettek a Genoa és a Lecce ellen, amely egy pontokra volt jó, de utána a Torino (0-1), Lazio (0-2), Cagliari (0-0) is gól képtelenek maradtak. Nem tudom mi rázhatná fel ezt a társaságot, az ünnepek talán jót is tettek, de most egy Leao, Giroud, Pulisic hármassal rohamozó a BL indulásra hajtó Milan látogat a Carlo Castellaniba, amely nem sok jóval kecsegtet.

Az Empoli ezzel a támadó "gépezettel" szerintem maximum egy gólra lehet képes a Milan azonban kettőket rendre szerez, ezzel az egyszerű levezetéssel is egyértelműsítem, ma egyértelmű Milan sikert várhatunk

Empoli - AC Milan: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp