Teszek egy újabb próbát a mérkőzéssel, hátha immáron megrendezik, így hatodik nekifutásra.

Az FA Trophy egy angol félprofi csapatoknak kiírt sorozat, amelynek jelenlegi címvédője a National League-ben szereplő Halifax gárdája. A ma esti mérkőzés még egy 3.fordulós találkozó, az egyetlen, ami még abból a körből maradt.

A hazai pályán szereplő Coalville Town a mérkőzés esélyese, az együttes a hetedik vonalban szerepel, a Non Premier League Southern Central csoportjában. 10-4-9-es mérleggel és 53-40-es gólaránnyal a 10.helyen található, mind a playoff helyezés, mind pedig a kiesőhely igen messze vannak az együttestől. Immáron a legtöbb gólt szerezték a bajnokságban, illetve elég sokat kapnak is, így benne van szerencsére az a mérkőzésben, hogy nem csak rúgnak, hanem kapnak is. Mondjuk esetemben ez nem számít, mert a hazai,együttes góljaira tippelek, mivel ők legalább játékban vannak, és mivel ők szerepelnek odahaza, talán őket nem 'viselte' meg ez a huza-vona.

Egy osztállyal lejjebb szerepel a Non Premer League Div One-ban a Walsall Wood csapata, ők a 13.helyen állnak jelenleg. A Northern Midlands csoportban szerepelnek, 8-3-7-es mérleggel és 31-30-as gólaránnyal. A legkevesebb mérkőzés a csapat nevéhez fűződik, a riválisokhoz képest három-négy mérkőzéssel kevesebb szerepel a csapat neve mellett. Nekik inkább előre felé kell nézelődniük, kiesési gondjaik nem lesznek, de egy kiváló tavasszal lehetnek playoff helyezést elérő álmaik. Az esélyük megvan erre.

A mérkőzés továbbjutójára a negyedik fordulóban a Bath City vár, azt a találkozót majd január 13-án rendezik 16:00-ás kezdettel. A hazai együttes tavaly az ötödik fordulóig jutott, ahhoz képest szerintem elég nagy blama lenne, ha ezen a találkozón elvéreznének, főleg, hogy egy verhető ellenfél következik a számura. A vendégek három győzelemmel kezdték a sorozatot, majd utána két döntetlen következett, csak büntetőpárbajjal sikerült kivívják a továbbjutást. Azt gondolom, hogy itt ma véget ér számukra a kupaszereplés. Nehéz mérkőzés vár a csapatra, ugyanis december 23 óta nem játszottak mérkőzést, míg ellenfelük a hétvégi bajnokit a sírból hozták vissza, kétszer egyenlítve, illetve a hajrában fordítva.

A tippem az, hogy a játékban lévő hazai együttes sima győzelmet arat, ha végre megrendezik a találkozót.

Coalville Town - Walsall Wood FC: Coalville Town által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp