Az első forduló eseményei tovább zajlanak az Ausztrál Openen a hétfői napon is. Természetesen most sem hagyhattam ki ,amennyiben esélyesnek érzem egy találkozón Camila Maria Osoriot aki Tatjana Mariával csap össze.

Kis túlzással Caminak az anyja lehetne a német akkora korkülönbség van a két játékos között. Tatjana esetében elmondható,hogy már csak egy-egy tornára képes felszívni magát. Hiába sokoldalú teniszező hiszen bármelyik borításon megállja a helyét. Azonban fizikailag nem képes felvenni a versenyt már a legjobbakkal. A nagyobb nevek elleni vereségekről kár említését is tenni,de az,hogy Udvardytól is kikapott fájó pont lehet. Ráadásul innentől datálható a mélyrepülése is. Azóta csak a vereségek gyülekeznek a statisztikájában. Az év sem indult jól számára,mert az első körben tovább ment Hobartban,de ott feladás okán juthat tovább. Az,hogy a következő kanyarban Tomova lealázta elérte a mélypontot hiszen összesen egy játékot nyert Maria. Első szerváit borzasztó százalékban hozta a második szervái nem is voltak konkrétan,mert mögöttük csak 20%-ban nyert pontokat!!.

Camila is több hullámvölgybe volt a tavaly évben. Azonban októbertől ismét jól játszott és ez a lendület továbbra is tart nála. Hiszen Kínában a negyeddöntőig jutott ahol Buzkova állta útját. A női Davis Kupában a japánok ellen szépen hozta a mondhatni kötelezőket. Ő is indult Hobartban ahol a nyolcaddöntő jelentette a végállomást,mert sajnos a végén okosabb volt Schmidelova ami elhozta a sikert a szlováknak.

Egyértelműen nagy hátrány lesz a németnek,hogy ő a pontok rövidítésére szeretné majd törekedni,de a kolumbiai meg imádja akár kibrusztolni is a labdameneteket. Ha elég türelmes lesz Osorio szerintem simán megnyeri ezt a mérkőzést. A formája is jó így nem lehet gond,hogy egy újabb ütést mérjen a németre.

Maria, Tatjana - Osorio, Camila: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp