Nagyon nehéz mérkőzés előtt áll Jürgen Klopp, hiszen valószínúleg az utolsó olyan, komoly téttel bíró mérkőzés, amikor is szinte 10 játékost kénytelen nélkülöznie.

Liverpoolnál következő napokban épülhet fel Szoboszlai, Arnold, Robertson és Tsimikas is, míg Thiago és Bajcetic felépülése februárra van prognosztizálva, Endo és Salah visszatérését pedig egy korai kiesés segíheti meg. Ilyen neves hiányzó listával érthető, hogy miért mondtam, hogy nehéz feladat előtt áll a Liverpool. Arnold személyében a csapat játékára legnagyobb hatással bíró játékos esett ki, aki a progresszív passzaival képes átrúgni egy magasan letámadó csapatot, amivel nagyon direkté tudja tenni a liverpooli támadógépezetet, helyén a mai meccsen Conor Bradley játszhat, aki a Fulham elleni liga kupa elődöntőn nagyot játszott, de ő inkább a védekezési skilljeivel képes helyt állni, nem a TAA féle játékával.

Jó döntés volt időt adni Iraolának a gyenge szezon kezdet után, hiszen ahogy letudta a klub a nehéz sorsolásukat elkezdték gyüjtögetni a pontokat, különösen az útobbi időben, hiszen a 10 meccses forma tabellán az előkellő 6. helyet foglalják el, mindezt úgy, hogy nekik van egy elmaradt Luton elleni mérkőzésük, amit ha behúznának 22 ponttal úgyanúgy állnának, mint a tabella alapján "legjobb formában lévő" Liverpool. A liverpool nevelés Dominic Solanke az idén megszerzett 12 góljával végre berobbant a PL-be, már a Liverpoolnál töltött éveiben is látszott, hogy egy csiszolatlan gyémánt, ha kap időt és megfelelő támogatottságot nagy dolgokra lehet képes, ez a vörösöknél nem volt lehetséges, viszont a cseresznyéseknél minden adott volt, hogy összejöjjön.

Jó formában lévő hazaiak, sok hiányzóval rendelkező, de még így is nagyon erős vendégek, minden adott egy jó kis adok kapokra, nekem a tippem GG.

Bournemouth - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp