Nehéz meccsre volt kilátás a hétvégén a Liverpoolnak és az első félidő alapján nehezen tudtam elképzelni, hogy tudná megnyerni a Bournemouth elleni mérkőzést Jürgen Klopp csapata. Zord időjárás, rengeteg sérült, mind-mind nehezítő körülménynek számított, viszont egy remek félidei taktikai váltásnak és Iraola csapatának a kifulladása oda vezetett, hogy egy tükörsima 4-0-as győzelemmel készülhettek a liga kupa visszavágójára.

Liverpool keretéből friss felépülő csak Robertsont mondta be Ljinders a tegnapi sajtótájékoztatón, viszont tekintve a több hónapos kihagyásra és a mérkőzés intenzítására minden bizonnyal csak a padon fog kezdeni, hogy a végén kapjon pár felhozó percet az edzői stábtól. Kapuban az eddigi tapasztalatok Kellehert mondatják, hiszen évek óta ez a kupa sorozat az övé, aki egy kézzel-lábbal magabiztos kapus, viszont ziccerhárításban jóval elmarad Alisson világklasszisától, rajta kivűl Klopp a hadra fogható legerősebb kezdőt fogja a pályára küldeni (lásd Bournemouth elleni kezdő 11 a kapust leszámítva), hiszen hétvégén a Norwich elleni FA kupa meccsen jobb lehetőség lesz a rotálásra.

Fulham számára az év legfontosabb mérkőzése következik, hiszen a bajnokságban langyos középmezőnyből egy egy jobb sorozattal ki tudnak emelkedni, de a 8-12 helyek között szinte mindegy hol végeznek. Pihentebben érkeznek ebbe a mérkőzésbe, hiszen nekik most járt le a fél fordulós PL téli szünet, sérülésekkel rendben vannak, a legerősebb kezdő 11-et tudják feltenni és hazai pályán jó mentalitással még meglepetést is elérhetnek.

Kipihent, motivált hazai csapat és egy jó formában lévő de továbbra is rengeteg sérüléssel bajlodó Liverpool meccsén ismét a mindkét csapat gólt szerezz opciót választom.

Fulham - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp