Továbbra is súrú a menetrend a Liverpool számára, viszont ezt lényegében maguknak köszönhetik, és lényegében annak, hogy van olyan erős, masszív keret, hogy akár a négy frontos küzdelmek nehézségeit is le tudják gyűrni a csapat kohéziónak köszönhetően, és annak, hogy bárki jön fel az utánpótlásból, vagy a kispadosok közül, tudja a dolgát, és szinte kivétel nélkül megfelelő teljesítményt tesznek le az asztalra.

Szerda este az utolsó 10 percet leszámítva viszonylag könnyen sikerült kiharcolni a döntőbe jutást, viszont a bajnokságban nagyon nehéz meccsek következnek, hiszen szerda este egy Chelsea elleni hazai mérkőzés, majd vasárnap egy Arsenal elleni idegenbeli csúcsrangadó. Három felépülő várható ezekre a meccsekre, Robertson a Fulham ellen már padon ült, de nem kapott lehetőséget, Szoboszlai és Arnold a Norwich ellen már a keretben lehetnek, de a Chelsea ellen szerintem már Klopp mindhárom játékossal a kezdőben számít. Mivel eddig is viszonylag jól voltak rotálva a játékosok, a sok sérült és a rengeteg meccs miatt már a rotálásra használt játékosok is kezdenek elfogyni az erejükkel és ezen a mérkőzésen a továbbjutás mellett a minimális energia befektetés, és a szükség nélküli gálázás várható.

A Norwich a másodosztály play-offért küzd, előző körben egy harmadik ligás ellenfél ellen sikerült fordítani és kiharcolni a továbbjutást. Játékosai számára nagy pillanat lesz pályára lépni az Anfielden, céljuk mindenképp a becsületes helytállás és a csodában bízás. A hazaiak erőltett menetrendje miatt, és a sok felépülő, sérült Poolos miatt még akár a csodára is képesek lehetnek.

Jó kis felvető lesz ez Kloppéknak a Chelsea-Arsenal duóra, remélhetőleg továbbjutnak, de én egy minimális, 1-2 gólos győzelmet látok maximum ebben a találkozóban, ezért a 2.5-ös AH vendég hendi mellett teszem le a voksom.

Liverpool - Norwich City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp