Almeria-Alaves, alliteráció és predikció, a majom 'tollából, miközben ugye a majom nem tollas, hanem szőrös. Az előző fordulóban az Almeria gyorsan vezetést szerzett a Real Madrid ellen, majd azt megduplázta, végül 3-2-re kikapott. Volt a meccsen 3 olyan ítélet, amely a Realnak kedvezett, az Almeriának pedig nem. Történelem.

Az Alavés a lecsóba csapott, utolsó két meccsét behúzta, ezzel kicsit lélegzet vételhez jutott, ami a bennmaradás elleni harcot illeti. Jöhetne a 3. találkozó zsinórban ami nyertes, az Almeria pedig verhető csapat.

A Napos Parton felhők gyülekeznek, a Real elleni szopattyút azért tényleg nehéz lehetett megemészteni. Ha a Bernabeuban netán nyernek, az adhatott volna ennek a csapatnak egy lökést. Igen ám, de az Almeria valahogy képtelen nyerni. Gólokat lő, kap is bőven, de valahogy ben vannak oltva győzelem ellen. Rengeteg ziccert rontanak, Arribas például, de igazából aki igazi majom a majomházban, az Akieme. Az utolsó három meccsén a végjátékban rendre volt egy olyan megoldása, amikor a kulcspassz kiosztása helyett hős akart lenni, és kapura lőtt. Egyik lövés rosszabb volt, mint a másik, miközben a társ ziccert lőhetett volna, ha passzol. Nem egy stabil csapat, és igen, ha itt már nincs mit védeni. All in-t kell mondani, mert ha ezeken a hat-pontos találkozókon nem nyer, tavasszal már építhetik a másodosztályú csapatot az élvonalban.

Kíváncsi leszek Ortiz Arias sporira, hisz Maeso előző hétvégi ténykedése után az Almeria játékosai biztos nyomás alá helyezik, Garitano már legutóbb is szó szerint kivetkőzött magából, úgy vágta földhöz a zakót, mint Böde a norvégot.

Én tuti nézem. Karakteres csapatok ezek, más-más karakter, de karakter. Az Almeria nem szokott rossz meccseket játszani, kellően szellős, hogy egy gól minimum jöjjön, és otthon azért kellően bátor is. Aztán hogy betalál, vagy az Alavés kontrázza gólig, nekem édes mindegy. Én egy dugót minimum várok, így az over 1 AH nálam alap estére

Almeria - Alavés: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp