Elég a tabellára nézni. A Mallorca mérlege 3-11-7, míg a Betis mérlege 7-10-4. Azt nem nehéz kiszúrni a tabellára pillantva, hogy összesen két együttesnek van double digit döntetlenje, ez pedig a Mallorca és a Betis.

A Mallorca mestere kegyetlenül rá van izgulva a remikre, ő úgy számol, ha minden meccsen jön egy pont, akkor lesz a bajnokság végén 38. Persze nem lehet minden meccsen ikszelni, de néha összejön a siker, szóval be-beesik 3 pont is, néha meg elmegy egy-egy meccs, de ezzel a felfogással a 40+ pontot meg lehet szerezni, és a Mallorca e szerint halad. Nagy szopattyú volt a szigetlekóknak Muriqi sérülése, mert Larin annyira nem hatékony, ha Muruqi nem sérül le, akkor 3-4 ponttal több van a csapat neve mellett. Nagy baj még most sincs, ugyanakkor a kockáztatás ideje még nem jött el. Stabilan az egy pontokra megy rá a csapat.

Ami a Betis együttesét illeti, ott is rengeteg a remi. Isco sokadvirágzása rengeteget jelent, kb. ugyanaz a Betis-nek, mint Bellingham a Realnak. Ha nincs Isco, a Betis már rég nem küzdhetne semmiért, max a bennmaradásért. Nincs igazán karaktere most a Betis csapatának. Egy jó középcsapat, de semmi váratlan. Túl sablonos a focija, már a necces piros lapok sem jönnek, igazából színtelen-szagtalan futball ez. A Mallorca képes megölni jobb csapatok előrejátékát is, szóval nagyon úgy érzem, hogy ezen a találkozón jön a 'papírforma', és láthatunk egy jó kis 0-0-t, vagy jobb esetben 1-1-et. A Mallorca ráadásul a Király Kupában is szépen halad, viszont égette az energiát, épp ezért biztos vagyok benne, hogy amíg 0-0 az állás, csak azon lesz, hogy tartsa a remit. Sok foult lesz, olyan kellemes kis meccs elalváshoz.

Mallorca - Real Betis: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp