Itt a baj már nem kevés, ez nem egy 'tipikus' Sevilla-idény. Nem lesz BL-indulás kiharcolása, nem lesz EL-győzelem, itt ha a bennmaradás összejön, akkor az a maximum. Emiatt igazán jó játékosok a nyáron nem nagyon akarnak majd a csapatba jönni, hisz nincs 'Európa'. Viszont csapatot kell valahogy építeni, mert a dinoszauroszokkal már nem lehet harcba menni, ez nem öregfiúk bajnokság. Navas és Ramos ketten száz évesek, Rakitic pedig már most lelép a süllyedő hajóról, a korábbi közönségkedvenc a port a szurkolókkal is összerúgta. En-Neysri nincs, Mir formán kívül, nem is tudom mi az, amit pozitívumként lehet említeni. Talán azt, hogy Marcao már közel három hete egészséges. ...

Az Atleti hétközi CdR meccsen minimalista focival 1-0-lal kiejtette a kupából a Sevillát, ami egyrészt fájt, másrészt energiát égetett. Az Osasuna még az előző körben búcsúzott a kupából, így picit jobban rákészülhetett erre az 'eseményre', ahogy Farkas Norbi mondaná.

A pamplonai csapat sem fénylik idén, de becsülettel küzd, és ragad majd benn.

Ha úgy nézzük, egymás riválisai idén is, csak most a bennmaradás a cél mindkettejüknél, nem 'Európa'. Én úgy vélem, a Sevilla bármilyen pocsék, azért küzdenek a srácok becsülettel. Ocampost ennyire alázatosan focizni rég láttam, Isaac is küzd becsülettel, mennek ezek a srácok, egyszerűen a keret minősége ennyi most. Viszont a szív azért ott van. Ott van Ramos-nál is, pontrúgásoknál még mindig veszélyes, szóval hazai pályán lőtt gól nélkül nem jönnek ma le a pályáról, hisz az Osasuna sem annyira stabil idén. Viszont a Sevilla védelme sem, Marcao időzített bomba, Navas szintén, Ramos szintén, és a középpálya sem szűr igazán jól, szóval elég csak a közelmúlt eredményeit megnézni:

betalált ellenük a Ferrol, a Getafe, az Alavés háromszor, és ahogy legutóbb a Girona cicázott a Sevilla csapatával, az tényleg kimerítette a megalázó kategóriát. Ha ott Savinhóék nem fogják vissza magukat a 2. félidőben, nem kizárt, hogy 10-ig meg sem állnak.

Szóval nem bts, inkább btts, azaz both teams to score

Sevilla - Osasuna: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp