Egy számomra vicces, mások számára lehet keserves tweet alapján indultam el ezen a tipp vonalon, arról szólt a bejegyzés, hogy Salah nélkül is a Liverpool januárban szerzett 22 gól, ami mindössze 2-vel kevesebb, mint a MU bajnokságban eddig szerzett góljainak a száma.

Utána néztem és tényleg szomorúan gyengén teljesít a vörösök támadó gépezete, legtöbb szerzett góllal az a McTominay áll, aki eddig a 183 lejátszott meccséből mindössze 20 gólt sikerült összehoznia. Érdekes a matek, eddigi 9 szezonja alatt 15 gól, majd idén már 5 szerzett. A többi csatárról nem is nagyon érdemes beszélni: Rashford 4 gól, Hojlund 2, Garnacho 3, Martial 1 és a brazil fenegyerek Anthony 0. Ilyen támadó statisztikák mellett adja magát a kevés gólos mérkőzés.

Wolverhampton az előző hétvégén is egy a MUnál jóval támadóbb felépítésű Brightont sikerült otthon 0 gólon tartania, sőt xG alapján ők tudtak magasabb minőségi helyzeteket kialakítani. Számukra ez egy olyan mérkőzés, ahol a vereségen kívűl bármilyen eredmény elfogadható, hiszen bár az eredményei alapján nem egy nagy csapat Ten Haag gárdája, de keretének az értéke és a bérkerete bőven magasabb pozicióra predesztinálja őket.

Főoldali cikk alapján leírtak is bennem egy kevés gólos mérkőzést vetítettek előre, bár ott a szerző Onana bakijára számítva a GG opciót választotta, van benne ráció, de szerintem Onana nem olyan rossz kapus, mint amilyen mémek alakulnak róla, ráadásul én a Rashford vezette támadó gépezetben sem bízok, hogy sikerül gólt szerezniük. Az elmúlt 10 egymás elleni meccsükből 9 alkalommal lett volna zöld az általam kijelölt határnál a tippem, sőt annál az 1 alkalomnál is PUSHként értékelődött volna, hiszen 3 gól esett.

Számomra nagy érték van ezen a tippen, hiszen ha nagyon megrúgják is magukat 3 fölé nehezen tudnak menni és háromnál is visszakapjuk a tétet.

Wolves - Manchester United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp