Szerintem jó lesz! Hogy a tipp jön-e, azt meg nem mondom, nem látom a jövőt, azt viszont tudom, hogy a potenciál erős. Pontes meccs lesz, mert:

A Valenciától én megint szenvedést vártam, látván azt, hogy kb senki sem igazolt ide a nyáron. Viszont az előző idényben már rutint szerző fiatalok olyan szinten gurigáznak, hogy a Valencia nem a kiesés elleni harcban érdekelt, hanem abban, hogy melyik kupába fér majd oda.

Ez a Pepelu-Lopez-Guerra-Perez négyes egész korrekt.

A Valenciának előre kell néznie, mert bár a BL és EL nem realistás, azért a Konfetti Liga összejöhet. Kieséstől tartani nem kell, ezért görcsölni sincs miért. Nem is görcsölnek, Paulistát elpasszolták, Diakhaby még az ANK-n van, így a védelemben Özkacar és Mosquera szerepelhet, előttük szűrőben egy Guillamón, azért az nem életbiztosítás.

Az Almeria meg tökutolsó, egyedüliként a top ligákban még nyeretlen, de ez hetek óta elmondható. Ez a csapat be van oltva győzelem ellen, többször volt 2-0-ás vezetésük, egyszer sem tudták megtartani. A Real Madrid elleni fordítás úgy megfeküdte a gyomruk az andalúz srácoknak, hogy a következő meccsen az Alavés 3-0-lal átgázolt a Napos Part csapatán. Viszont az Almeria az a csapat, amely helyzetekig rendre eljut, csak legritkább esetben ér el abból gólokat. Ugyanakkor a góleső benne van a meccseikben, mert a védekezésük annyira nem acélos, viszont tényleg realitás, hogy gólt/gólokat lőnek.

Az almeriai csapat 11 ponttal van lemaradva a már bennmaradó pozícióban lévő Celtához képest. Nehéz elképzelni a feltámadást, de láttunk már csodákat ebben a ligában is, évekkel ez előtt az alavés is csinált hasonló bravúrt, hogy tavassszal a semmiből nyert 4 bajnokit egymás után. Az Almeriának a helyzetei általában megvannak, a gond ott kezdődik, amikor a srácok a lövést leadják... Viszont az tény, hogy itt nem arról van szó, hogy Arribasék kapu felé sem néznek. Így, hogy Diakhaby nincs, Paulista nincs, így azért lehet a hazai csapatnál is meg nem értés hátul. Úgy vélem, egy jól 3-1 nem irrális

Valencia - Almeria: Gólok száma - Felett/alatt tipp