Ha nincs MAtS, jöhet a BTtS!

Magamnak is felteszem a kérdés, minek piszkálom ezt a meccset. A válasz, hogy talán azért, mert kihívást jelent. Kihívás az, hogy találjak egy jó tippet egy olyan meccset, amely elég széles skálán mozoghat.

A Barcelona most elég jó 'téma' a sportsajtónak, Xavi ledobta a bombát, hogy idény végén távozik, pech, hogy Klopp rákontrázott. Viszont téma az is, hogy a csapatban több a sérült felnőtt játékos, mint aki egészséges. Akik játszanak, azok sem egészségesek, ráadásul többen formán kívül. Ugye Araujo is sérülékeny, de mivel Inigo nincs, Alonso nincs, Christensen is megsérült, így pályán kell tartani. Hetek óta brutál kötéssel játszik, nincs meccs, hogy en kapjon a combjához. Koundé is sérülten játszik, Cubrasi meg egészséges, csak jelenleg minden meccsen van egy fatális hibája. Pena a kapuban nem ter Stegen, első beugrásánál óriási bravúrt mutatott be, azóta viszont látni, miért nem első számú kapus valahol. Pedrit a sérülések megették, Gündogannak a szája jár, de Jong szíve évek óta máshol van, Lewa meg totál formán kívül, nem is tudom, mikor talált be utoljára bajnokin. Viszont a Barca azért gólt/gólokat lő, mert így is kvalitásokat tekintve azért egy-két normális, góllal végződő ziccert összehoznak, bár most jut eszembe, hogy a jó formában gurigázó Ferran is kidőlt. Mindegy, majd Guiut előkukázza Xavi...

Az Alavés helyzete stabil, középcsapat lett azzal, hogy zsinórban nyert 3 bajnokit. A Sevilla elleni hajrábeli fordítás nagyot lendített a csapaton, rögtön lendületből nyertek még két bajnokit. Ezzel kis lélegzethez jutottak, és nem gondolom, hogy nagyon gatyába csinálnak a mostani Barcától. A Barca nevenincs csapatok ellen sem tudja a rolót lehúzni, az, hogy a középpályán nincs agresszió (Gavi), a védelem szellős a sérülések, hiányzások miatt, kapuban pedig nincs Marc André ter Stegen, így olyan csapatok, mint az Unionistas, a Barbastrs is kettesével lövik. Omorodion egy bivaly, egy gólt valahogy bekotor elöl. Ha nincs MAtS, jöhet a BTtS! (csak a keretes szerkezet miatt)

Alavés - FC Barcelona: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp