Az első félidőt sikerült elkapnom a Wolverhampton - Manchester United mérkőzésből, még az alapján azt is mondhatnám, hogy kezd magára találni Ten Haag a csapatával együtt, viszont ami a második félidőben történt az számomra felfoghatatlan, hogy egy ilyen kerettel rendelkező edző, két gólos előny tudatában, hogy nem képes kézben tartani a meccset és nem visszaengedni az ellenfelet. Felfoghatatlan hogy a 90+5. percben vezet a csapatod 1 góllal, szöglethez jutsz, s nem az időt próbálod tölteni, hanem felküldöd a komplett hátsó sort, hogy tudjanak lekontrázni és kiegyenlíteni. Most oké nem lett nagy baj, mert a Mainoo a végén varázsolt s neki köszönhetően megszerezték a három pontot de ilyen amatőr hibákat egy normális állapotban levő klub nem szabadna elkövessen.

Mai ellenfelük egy a Wolverhamptonnál jóval jobb erőkből álló West Ham United akik ráadásul 1 ponttal meg is előzik a hazai csapatot. Az elmúlt időszakban nem úgy szerepelnek, ahogy az eddigi formájuk jósolta, hiszen kiestek a másodosztályú Bristol ellen a kupából és a bajnokságban is három döntetlent tudtak kiharcolni a Brighton, Sheffield, Bournemouth hármas sorozatukból. David Moyes nem tud nagy csapatként, értsd dominálásra képes, betömörűlő csapat ellen nagy mintán győzelmet behúzó, működni. Erre ma nem is lesz szükség, mivel idegenben az Old Traffordon nyugodtan oda tudják adni a labdát a hazaiaknak, saját kapujuk elé betömörülni és kontrákból pedig gólt-gólokat szerezni ennek az instabil manchesteri védelemnek.

Újabb nehéz meccsre számíthat Ten Haag, s bár ők az esélyesebbek, nem látom hogy tudnák gólokkal verni ezt a masszív West Hamet. Nálam a vendégeket támogató hendi a tipp erre a mérkőzésre.

Manchester United - West Ham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp