A helyzet nem csak nyugaton változatlan, de délen is. Akár földrajzilag, akár a tabellára pillantva átvitt értelemben. Magyarán a Sevilla helyzete nem sokat változott, továbbra is óriási a gödör. Az andalúz együttes pont a vonal fölött van, és csak a klub, a csapat neve miatt tűnik erősebbnek a riválisoknál, a játék semmivel sem szebb, mint egy Cádíz esetében.

Viszont En-Neysri visszajött az ANK-ról, az ő fejjátéka azért ajándék lehet, meg az is, hogy Ocampos számomra hihetetlen módon küzd, már-már alázatosan játszik, és az energiáját nem a rinyálásra fordítja. Főleg ez a két srác, akiben érzem a veszélyt, de azért valahol gáz, hogy más nem igazán tudnék fényezni.

A Rayo sincs biztonságban a maga 24 pontjával, ám ebben a csapatban nem igazán van benne, hogy kizúgjon. Európai kupaindulás sem fenyegeti a Vallekas-t, de azért én nem gondolnám, hogy Isiék gondban lesznek, sőt talán most sincsenek.

Amiért a gg-re tippelek, sőt fogadok, az az, hogy a Sevilla nem csapat. Vagy az, csak nem jó. Simán lehet mattolni ezt az együttest, Bono, D Carlos, Koundé eligazolása után esett szét a csapat, de nagyon keményen. Középpálya is szétcsúszott, Jordán már nem LaLiga szint, Rakitic elmenekült, szóval nem véletlen, hogy fűtől-fától gólt kap a csapat. Nagyon kemény volt nézni, ahogy a Girona alázza a Sevillát, de a nem épp a támadó focijáról híres Alavés is 3 dugót pukkantott a Sevilla ellen.

Nincs az az Isten, hogy Isiék a darálós focijukkal otthon nem találnak be. Ramos sem lesz este, Marcao és Badé duója lesz Nyland előtt, egészen fixen mondom, lesz egy-két jelenet, amit a Benny Hill Showban is tudtak volna használni.

Viszont az tény, hogy a maga esetlen módján azért a Sevilla is harcol. Harcol, másként nem lehet fogalmazni, mert ez tényleg harc. Ez most nem foci, ez harc. En-Neysri fejében bízom én, de Isaac is küzd becsülettel, és Ocampos jó értelemben vett konok focija is érhet gólt.

A spori is 'érdekes', Maesót a Real-Almeria meccs után nem láttuk pályán, ezt a meccset viszont ő fújja, de reméljük, hogy ezt már jól.

Rayo Vallecano - Sevilla: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp