A DFB Pokal keddi meccse a egész jó lehetett, persze én inkább a Mallorca és a Sociedad találkozójával fárasztottam magam, de a legrosszabb meccs is jó, ha jól tippekre tesz pénz az ember.

A mai adag, a következő negyeddöntős meccs a Saarbrücken és a Gladbach között zajlik majd. Kicsit bajban vagyok, mert a Saarbrückentől össze-vissza egy meccset láttam, nyílván nem nagy dolog kitalálni, a Bayern elleni volt az. Ráadásul még azt sem végig, csak akkor ragadtam ott, amikor már érezni lehetett, hogy itt komoly meglepi is lehet. Lett.

Azóta a Frankfurt is ki lett takarítva az erster FC által, aztán ezek után egy romokban lévő Glabdach meg sem kottyanhat.

Igen ám, de a Möcnehgladbach nincs mibe kapaszkodjon idén, csak a DFB Pokal az a sorozat, ahol lehet villantani. Itt viszont lehet! Sőt KELL!

A Gladbach hat pont távolságra van a kieséstől a Bundesben. Ez a vész reális, a fenyegetettség realitás. A csapat focija sem igazán jó, viszont a kupa az a sorozat, ahol tényleg lehet egy nagyot alkotni. Elvileg ha ezt a párharcot nyeri, az elődöntőben a Kaiserslautern lesz a továbbjutó csapat ellenfele. A német Vörös Ördögök sem legszebb napjaikat élik, szóval a fináléban meg vélhetően a Leverkusen lesz az ellenfél. Nem a Gladbach lenne a favorit, de ott meg már egy meccsen minden lehet majd.

Persze még a Saarbrückent sem verte el a Gladbach, de úgy érzem, ezt a tippet nem hagyhatom ki. A 3. ligás ellenfél sincs nagy formában, erősen középszer a harmadosztályban. Nyílván előző bajnoki meccsükön már úgy alakította a mester a kezdőt, hogy ez a DFB Kupa-meccs volt a fókuszban, de alakíthatta bárhogy ki kell jönnie a két osztálynyi különbségnek. Egyébként a Gladbach a Bayern ellen sem mozgott rosszul, és a célját a Leverkusen elleni bajnokin is elérte. A gyógyszergyáriak ellen idegenben a döntetlen őrzése volt a cél, és ki is bekkelte a 0-0-t. hogy épp végig egykapuzott a Leverkusen, talán még nagyobb elismerés, hogy sikerült a 0-0-t összehozni.

Itt azért nem hiszem, hogy a vendégek egy két ligával lejjebb szereplő csapat ellen 0-0-ra rendezkednek be. Egyszerűen a két osztály különbség jelenthet két gólos gapet a csapatok között. Az meg, hogy ősszel kiket vert ki a Saarbrücken... Hol van már a tavalyi hó... Még az is lehet, hogy arra a meccsre még a bet365-ön fogadtunk...

1. FC Saarbrücken - Borussia Mönchengladbach: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp