A második fordulókat rendezik már a szerdai napon. Egy korai találkozót szemeltem ki a Facundo Bagnis – Roberto Carballes Baenas összecsapást.

Az argentinnak elég mélyről kell visszakapaszkodnia. A tavalyi évben Gstaadban jól ment neki a játék ezt leszámítva viszont neki is gyengére sikerült a szezon ahogy Robertonak is.

Az új év új remények mottót mantrázta magának Bagnis és ez úgy tűnik bejött. A selejtezőből verekedte fel magát és emellett kiosztott két 6-0 -át is. Szett veszteség nélkül jutott el idáig. Összességében pedig nem töltött sok időt a pályán így bőven maradt ereje.Az idei Buenos Airesi Challengert tornát is nyert,a döntőben pedig azt a Navonet verte akit óriási nehézségek és szerencsés események egyvelegével legyőzött a spanyol tegnap.

A szervezők nem fogadták a szívükben Robertot érthető okoknál fogva, aminek meg is lett a jutalma. Hiszen tegnap magyar idő szerint éjfél körül fejezte be a találkozóját és ma már egy korai időpontban ismét játszania kell. Láttam az összecsapását és mit ne mondjak érthetetlen,hogy a fogadók miért favorizálják annyira őt. A harmadik szett elején már fújtatott rendesen. Az tény,hogy ment minden labdáért,de közel három órát játszott Marianoval. Rengeteg kellett futnia a spanyolnak,mert egyik oldalról a másikra küldte az argentin. Ingyen pontok alig voltak a meccsen. Ha több esze van,de tényleg csak egy hangyányival több Navonennak, nem görcsölt volna be amivel elősegítette Baenas sikerét. Meg se próbált fellépni a hálóhoz amikor annyira egyértelműnek tűnt akkor se. Rövidíteni is egyszer próbált teszem hozzá indokolatlanul, után pedig már csak akkor próbálta mikor nem volt vesztenivalója. A rutintalanság okozta a vesztét. Azonban rutinban ma nem lesz hiány és ezzel bizony élni is fog Bagnis.

Szerintem rengeteg energiát beletett ebbe a meccsbe Carballes és ez ma visszaüt. Sima két játszmás vereség is kinéz a spanyolnak.

Bagnis, Facundo - Carballes Baena, Roberto: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp