Jól néz ki ez a meccs a Konferencia Liga következő szakaszában, ahol név alapján egyértelműen behúznánk a hazai Ajaxot, viszont az idei szezonja a hollandoknak nem éppen dícséretes. Ők formában vannal, míg a Bodo csak erre a meccsre készül. Megnézzük, kinek kedvezhetnek az esélyek.

Tragikusan kezdte a szezont az Ajax és volt olyan szakértő is, aki kiesést jósolt nekik a holland bajnokságban. Nos, ettől nem kell tartania a csapatnak, miuán szépen elkezdték gyűjtögetni a pontokat és ott lesznek a végén az élmezőnyben. Az Európa Ligát viszont elbohóckodták, így marad nekik a Konferencia Liga. Amúgy tipikus holland csapat benyomását kelti mostanában az Ajax, mivel a meccseiken öntik a gólokat. Messze a legtöbb gól esik az Ajax meccsen és így az átlag 4.15 jelenleg. Ami érdekes nekünk, hogy nem csak rúgják a gólokat, hanem szép számmal kapják is. Hasonlót vároka Bodo ellenében is.

Könnyen lehet, hogy a 2024-es Bodø lesz minden idők legerősebb Bodø/Glimtje. A bajnoki cím után komoly pénzeket fektettek be az eddigi megtakarításaikból és Pemi 8M-s értékesítéséből a Marseille-nek és ennek következtében komoly igazolások jöttek. Visszahozták a 2019-es év legjobb játékosának választott Evjent, illetve 2020 legjobb fiataljának számító Hauge-t. Emellett Pellegrino értékesítése napirenden van és valószínűleg napokon belül aláír az MLS-be. Ettől függetlenül a csapat erősödött, miután Evjen és Hauge a legjobb éveiket tapossák és ez a csapat eddig sem volt gyenge. Igaz mindketten csak télen érkeztek, azonban a beépülésükkel nem lesz túlságosan nagy probléma, miután a csapat vezetése ugyanaz és az elmúlt években a formáció is stabilan 4-3-3 maradt.

Amit én várok a meccstől az egy adok-kapok. A norvégok nem fognak beállni védekezni és ez a támadósor jól szerepelhet Amsterdamban. Ehhez képest a góljaikra kapott odds túlságosan magas. Aki ezt nem vállalja be, annak meg a 0,5 over, ami szintén nem kapható rossz áron jelenleg.

Ajax - Bodø/Glimt: Bodø/Glimt által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp