Elég keskeny az unibet által elküldött kínálat itt a guruban, ezért két opció közül kellett választani. Az egyik, hogy hendis japán sikert tippelek, a másik, hogy overre.

Mindkettő jó, de csak egy lehetőségem van (ellentétben a valódi élettel, ahol egy meccsre 10-20 opciót is tehetünk)

Szóval over! Over, de miért?

Azért mert elvileg mi a festékben lehetünk jók, a japán lányok meg kintről. Japán kosárlabdája a sok mozgásra épül, nagyon, de már-már kellemetlenül kullancs védekezést tolnak. A mi lányaink lábon megverni a japán lányokat nem tudják. Egyetlen fegyverünk, ha a festékbe magasan juttatjuk be a labdát, és akkor Virág, Goree, Juhász vagy Határ képes lehet pöttyönteni jó sok gyűrű közelit. Viszont tegnap elég vakon voltak a felsorolt játékosaink, ám az is igaz, hogy Kanada a magasságot és a testet fel tudta vonultatni. Japán válogatottjának is van két jobb magas embere, centere, ám az egyikük sérülést miatt nincs, a második számú centerük pedig általam ismeretlen okok miatt nincs.

De ahogy pl. az NBA-ben látjuk, hogy mondjuk egy GSW nem meccset, de bajnokságot is nyer(t)úgy, hogy nenm volt igazi domináns center (mondjuk Looney azért...), de Mawuliék is lelkesek, és ahogy tegnap mentünk a pattanókra, az is katasztrófa volt. De képtelenség, hogy legyen bármilyen lelkes a japán csapat, hogy ilyen magasságkülönbség mellett megint olyan pocsékul pattanózzunk.

Szóval amíg mi a festékben lehetünk jók, japán a sok-sok triplával érvényesülhet. Rengeteg triplával operáló csapat, és japán képes ezeket a triplákat nagy volumenben dobni, akár 40-45 rádobás kintről is jöhet ma, és jó százalékkal. Tegnap a spanyolokat is szétdobták, minket is szét fognak. Jellemző az utánpótlás csapataikra is, annyira szépen és pontosan tripláznak, hát nyílván nem véletlen, azért nem nőnek túl nagyra a csajok arrafelé, így a triplákkal tudnak érvényesülni. Én úgy vélem, szétdobnak minket, így őket 80-90 közé várom, de mi is jobba leszünk, lehetünk. Labdára vigyázni kell, és magasan a centerekhez juttatni, ott pedig akár Virág, akár Dorka, akár Berni de Goree is olyan fizikális fölényben lesz, ami után vagy kosár, vagy foult jön. Nálam mindenképp over.

SZép, mire megírtam ugrott a line két pontot, de sebaj, lesz itt 150+ is

Japán (n) - Magyarország (n): Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp