A LaLiga szezonjának meglepetése a Girona. A katalán csapat talán a Real Madrid egyetlen kihívója, bár ahogy én gondolom, a Girona most aláírná azt, hogy a top4-ben marad, és kiharcolja a BL-indulást.

A Girona elfogyott. Az utolsó két meccsén 1 gólt lőtt, igaz, hogy egyet sem kapott. Szóval nem a 'tipikus' Girona-meccsek voltak, ahol jönnek-menne a gólok. Viszont ahogy írni szoktam, és amúgy tény, hogy a Girona meccseken ha minimum 4 gól van, akkor tuti van minimum hat.

Én el nem tudom képzelni, hogy a Blancók ellen is valami szemetet kapunk, itt adok-kapok lesz.

A Girona egy remek matéria, és ahogy várható volt, már a nagyok el is kezdték megbontani a csapatot, Savio megy a Man City-hez jövőre. A most picit sérült Dobvyk is menni fog, kérdés csak az, hogy hová, de ő is feljebb lép, ahogy a gyufafejű Couto meg még sokan. Ugyanakkor most még vért izzadnak majd, és azért a Real Madrid ellen, a Bernabeuban játszani rang, az nem egy átlag bajnoki. Ezért gondlom én, hogy itt a Girona villantani akar. Hogy aztán fog-e, azt nem tudom.

Azt tudom, hogy ha beleállnak a meccsbe, akkor gólt képesek lőni, mert a RM Madridnál azért a védelem nem az igazi. Rüdiger játéka is kérdéses, az is, ki játszik még belső védőt. Legutóbb pl a levegőben sebezhetőek voltak a német nélkül, akár Dobvyk, akár Stuani játszik elöl, remekül fejel mindkettő. De ha minden igaz, sérülés az igazán fontos játékosoknál nincs, Savio és Couto játszik, szóval a góloknak jönniük kell. A RM góljai számomra biztosak, ráadásul nincs Blind, akinek a játéka annyira kellemes meglepetés, mint a Gironáé. Nem egy rapid játékos, de ennek ellenére rutinnal, helyezkedéssel megoldja, és az pedig nem gyenge, ahogy a támadásokat indítja. Ilyen Pirlo kaliber, ahogy nyit, vagy jobb napjain Hummels játszott ilyen védő-mélységi irányító posztot.

Ez nálam fociünnep lesz, mindkét fi-ben jöhet gól mindkét csapattól.

Real Madrid - Girona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp