A mai napon este rendezik a dallasi torna elődöntőit. Két hazai játékos párharcát láthatja a publikum így biztosan lesz miért szurkolni vasárnap is. Emellett ezen az ágon abszolút papírforma,hogy ők ketten csatáznak.Az elmúlt egy év leforgása alatt háromszor is összecsaptak a srácok és a párharcukon fordítva az ifjabbik amerikai áll jobban.

Az Ausztrál Open nem úgy alakult Shelton számára ahogy sokan és talán ő is remélte. Akkor 2-1-es szett előnyről kikapott Mannarinótól meglepetésre. Akár már a héten revansot vehet a francián amennyiben mindketten bejutnak a fináléba. Erre elég nagy esély van. Főleg Ben e heti játékát látva. Az első megmérettetésén Mmoh ellen szenzációsan játszott. Egyrészt egy break labdát sem engedélyezett honfitársának másrészt két ki nem kényszerített hibával hozta le a találkozót. Persze emellett rengeteg nyerőt láthattunk tőle. A tegnapi napon élvezetes mérkőzésen és nagy csatában győzte le Thompsont aki remek játékkal rukkolt elő. Az első szettben különösen amivel joggal hozta el az első játszmát. A második játszmában nagyon visszaesett az ausztrál játéka amelyet ki is használt Shelton. A kulcsfontosságú adogatások-fogadásokban egyértelműen koncentráltabb volt Ben.

Fel is adta a leckét Tommynak, aki az első találkozóján Daniellel vívta ahol eszméletlenül jó produkciót tett le az asztalra. Azonban Koepfer ellen viszont már sok volt a rontás, ami nem fog beleférni az elődöntős ütközetbe. Ráadásul a német kétszer is visszajött az első játszmában break hátrányból ami jól mutatja mennyire sérülékeny az adogató játéka Paulnak.

Szerintem a mai találkozó Sheltonról fog szólni és ő játszhatja holnap a finálét.

Shelton, Ben - Paul, Tommy: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp