A LaLiga vasárnapi találkozói közül az időrendben első kettő vélhetően kevés gólt fog hozni. A Geta-Celta meccs mellett a Mallorca és a Rayo is erősen döntetlen-szagú meccset tolhat.

Az nagyjából fix, hogy gólesősnek egyik sem néz ki.

A Getafe erőfocit játszik, ez nem kérdés. Agresszívek a srácok, sokszor durvák is, ám a napokban Damián Suarez eligazolásával azért egy agresszorral kevesebb. Damián Suarez egy állat volt, talán a legkevesebbet foglalkozott a labdával úgy liga szinten, ő csak az ellenfeleket rúgdosta.

A Getafe viszonylag biztonságban van, igazi középcsapat, van 30 pontja, rengeteg meccs áll még előtte, szóval Bordálás is úgy van vele, ha szépen döntetlenekkel araszol előre, simán bennragad a csapat.

A Celta viszont jelenleg gondban van, hisz túl közel, vészesen közel a kieső zóna. Minde írásomban említem, ősszel 6-8 pontot vettek el a csapattól a játékvezetők rossz ítéletek miatt, ezt nyögi a vigói alakulat. Egyébként a Celta focija nem jó. Nem is nézhető igazán, leginkább erőlködés. Ugyanakkor fura mód ez a tradicionálisan hazai pályán erős csapat most valahogy idegenben jobban működik. Talán azért, mert ha visszaemlékszünk a korábbi csapatokra, ott azért voltak elöl kreatív srácok, kis Barcának becéztük Nolitóékat, itt most nincs kreativitás, inkább a hibákat büntetik, kontrázatnak, aztán ez valahogy jobban áll a mostani Celtának.

Én simán látok magam előtt egy vergődést, egy olyan mecset, ahol 1 gól dönt. Azt az egy gólt meg bármelyik csapat összehozhatja, így a value inkább a 3.75-ben számomra. Nem az a tipp, amire kocsit meg házat jelszóval megyünk rá, ez olyan tipp, ami szerintem nem ér 3.75-öt. Nem egy óriási value, talán nem is az, de nálam a 3.30-as kategória, arról nem is beszélve, hogy élesben a cash out intézményével is élhetünk, ha jól alakul

Getafe - Celta Vigo: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp