A helyzet nem egyszerű, hisz mindkét csapat kutyaszorítóban van. A Mallorca idénye kezd rámenni arra, hogy mesterük igazi döntetlenboozi. Aguirre csapata 3-11-9-es mérleggel bír, ezek az ikszes meccsek nem igazán akarnak átbillenni győzelembe. Sokat bukott azzal a déli együttes, hogy Muriqi nagyon sok meccset hagyott ki hiányzás miatt, ha ő végig egészséges, totál más a helyzet, de a Mallorca támadó játéka egyértelműen rá épül. Abdón még csak-csak használható, de Larin nem. Ma Larin nincs, Muriqi meg elvileg kezdő, szóval reménykedhetnek a hazaiak.

A helyzet Vallekasban sem rózsás. A csapat gödörben. Először Iraola távozása után úgy néz ki, a Rayo gondban. Nincs megoldás egyelőre, pech, hogy kb egyszerre van mindenki formán kívül. Szegény Isi legutóbb végre betalált, de úgy általánosságban rá is az erőlködés jellemző. DeFrutos nevéhez méltóan frusztrált, ha meg beteszik, semmit sem mutat. RdT sem a régi, nála is csak a hátranyalt haj az, ami korábbi önmaga. Nincs meg most a Rayóban a 'csí' , magyarán az energia.

Bízom bene, hogy Muriqi nem fejel kettőt, mert a Rayót a Sevillánál En-neysri végezte ki, egy hasonló alkatú csatár, de azért Lejeune és főleg Aridane a levegőben alapvetően erős. Hogy mezőnyben mire mennek egymással, nem tudom

Én komoly bírkózást várok, sok-sok játékmegszakítást, foultokat, szabadrúgásokat, töredezett lesz a játék. Ikszre tippelésnél mindig nézem képes lehet-e mindkét csapat egalizálni hátránynál, és azt kell mondjam, igen.Igen, mert itt mindkét csapat defenzív lesz, amint betalál, és a Rayónál pl.Nteka azért legutóbb is hozott energiát a pályára. Hazai oldalon meg hazai pályán, hazai közönség előtt egyértelmű, hogy képes lenne váltani Arrasate és csapata.

Tény, egyik oldal sem lenne igazán boldog a remivel, de így, hogy a Cádíz megfázott, és vélhetően a Granada sem fog nyerni Barcelonában, így a Mallorca is a Rayo is távolodna a veszélyzónától. Nálam ez erősen iksz-szagú, de az odds alapján nem csak nálam.

Mallorca - Rayo Vallecano: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp