A mai napon még az aktuális heti WTA torna döntőket vívják, Abu Dhabiban 14 órakor, Kolozsváron 16:30 -kor kezd pattogni a labda. Ez utóbbi fináléban érdekelt a cseh ikrek egyike Karolina Pliskova is, aki jó nagy forma visszaesés után próbl újra visszakapaszkodni az elitbe. A jövő heti dohai rangos tornára is hivatalos, ahol már meg van az ellenfél is, a csinos orosz, Anna Kalinskaya személyében.

Pliskova ugyan nagyon könnyedén jutott a fináléba Kolozsváron, ám ma is vár rá egy éles meccs Bogdannal szemben, ezek után utazik Katar fővárosába. Megjegyzem erősen benne van ilyenkor a pakliban, hogy az illető játékos egy sikeres menetelés után inkább visszamondja a következő heti fellépését. Innentől 50-50%, hogy megvalósul a meccs, viszont, ha megvalósul, akkor nekem ez az 1,71 -es szorzó nagyon szépen csillog.

Elmondta Karolina, hogy látja ikertestvérét, aki már gyermeket nevel, és ez a műfaj még messze áll tőle, inkább a teniszt művelné még egy kis ideig. Ebből a megvilágításból pedig azt mondom elindul majd Dohában is a nyurga cseh lány.

Kalinskaya élete formájában van, az idei Australian Openen egészen a negyeddöntőig menetelt és egyre job eredményeket ér el.

Pihent állapotban várja a viadalt, ellenben Pliskovával, aki utazik is és egy "teli" hét van a háta mögött. Pliskova amúgy is TOP100 körülieket vert meg, a Kalinskaya szint most picit távol van tőle, játékban nagyon hektikusan teljesít. Teremből a nyílt, napos pályára is alapból nehéz átkonvertálni a játékot, neki sem lesz könnyű.

Amint megvallósul ez a párosítás, akkor nem kételkedem egy picit sem az orosz győzelem felől, ilyen szorzón pláne megéri Anna mellé állni.

Kalinskaya, Anna - Pliskova, Karolina: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp