Miután a Derby d'Italiat elbukta a Juventus az Inter ellen, Allegri csapata gyorsan visszatérne a győzelem ösvényére. A hat pontos inter elleni rangadót nagyon szerencsétlen módon Gatti öngóljával veszítették el. Bár a bajnoki cím elég messzire került így tőlük (7 pont), nincs okuk a szomorkodásra hiszen egészen elképesztően jó szezont futnak és a jelenlegi második helyüket vélhetően aláírták volna a szezon előtt. Ma visszatérhetnek Torinoba a hazai közönségük elé ahol továbbra sem veszítettek meccset a szezonban. Az Udinese ráadásul kedvenc ellenfeleik közé tartozik hiszen utoljára 2015-ben veszítettek ellenük pontot hazai környezetben, sőt egy meccs kivételével mindig 2-3-4 gólig jutottak (22-4 gólarány). Az utóbbi fordulók kulcsembere Vlahovic ugyan combsérülés miatt kihagyja a hétfői meccset ám Millik kellőképp pótolni tudja főleg miután rápihenhetett a mai meccsre az Inter elleni találkozón letöltött eltiltása végett.

Az Udinese a bajnokság döntetlen királya. 13 alkalommal remiztek ami a 23 forduló alatt egészen elképesztő szám. Cioffi csapata ezzel csupán a 17.helyen áll, nagyon közel a veszélyzónához. A múlt héten a Monza elleni zártkapus meccsen a változatosság kedvéért gól nélküli remit játszottak. Egy pozitívum volt abba a meccsbe, hogy a védelmük végre nem volt lyukas mint a szita. Azt a meccset megelőzően ugyanis zsinórban a Fiorentina, Atalanta, Milan és a Lazio is legalább kétszer megzörgette Okoye hálóját. A legtöbb pontot veszítették el az utolsó 15 percben az egész ligát beleértve, így jó opció lehet a Juve kései góljára (75-90+) is tenni némi aprót. Két védőjük Bijol és Ebosse nagyon régóta sérültek, rajtuk kívül viszont elvileg mindenki bevethető.

A Juventus a parádés januári sorozata után az elmúlt két találkozón adós maradt a gólokkal amit szerintem ma bepótolhatnak.

Várható kezdő 11-ek:

Juventus

Szczesny; Gatti, Bremer, Sandro; Cambiaso, McKennie, Locatelli, Rabiot, Kostic; Yildiz, Milik

Udinese

Okoye; Perez, Giannetti, Kristensen; Ferreira, Lovric, Walace, Samardzic, Zemura; Thauvin; Lucca

Tipp: 2-0

Juventus - Udinese: Juventus által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp