Ááá, bakker, kinn süt a nap, már ezerrel mennék szőlőt metszeni, erre mit látok!!! Value, value, value, ding ding ding, villog a lámpa előttem, és jelzi, ne légy lusta majom. Szolgálok és védek, kuyta kötelességem jó tippel szolgálni, szóval íme:

Az FTC a magyar női NBI-ben jelenleg bitang nagy favorit, hogy bajnok legyen. Az nem is kérdés, hogy ha valami csoda folytán elúszik a bajnoki címe (nem fog), akkor az a hajó nem ma süllyed el, az a vonat ne ma siklik ki.

Viszont a Fradinak a BL-ben nem ennyire rózsás a helyzete. Ott a szezon elejét nagyon elrontották, de inkább azt a szót használnám, amit Gyurcsány, ha már divat politizálni. Szóval elqrta a Fradi, aztán amikor Heinével kezdett egyenesbe jönni a csapat, meglett az összhang, akkor meg kidőlt Lekic, aki olyan bitang jó játékot tett a pályára, mint legszebb, prime éveiben. Hű társa Cvijic is óriási melót tett bele, sallangmentes kézi, érezték egymást pályán meg biztos azon kívül is.

Lényeg a lényeg, Lekic kidőlt, ez pedig látszik a Fradin, mert Simon és Kukely sem hozza azt, amit ő hozott. Szélsők is elég vakon vannak, Bölk totál formán kívül, a Vipers ellen is akkor emelkedett meg először, és lőtt át, amikor a 60. percben jártunk. talán Méhes volt a kommentár, költői kérdése volt, hogy miért most??? Hát miért, miért, mert a Vipers már ünnepelt, és nem volt előtte blokk.

A Fradira BL-ben vár a Metz, szóval ma úgy akarnak nyerni, hogy nem égetnek energiát. Vagy nem sokat, mert azért a Békéscsaba egy korrekt meccset akar hozni, és tuti tanúsít ellenállást. A Fradiban jönnek majd perememberek, Ketiékre a Metz ellen lesz szükség, mert a fix továbbjutás a BL-ben csak akkor jön össze, ha nyer a Fradi. Ha nem nyer, akkor szükség lesz kis esbjergi segítségre... Lényeg a lényeg, 37 alá várom az FTC-t, azért a 38+gólhoz egy 'csaba ellen sem nagyon fér bele üresjárat, de azt meg nem tudom elképzelni, hogy két fontos BL-meccs között Bölkék koncentrációja 100, de akár 85-90%-on lesz végig. Nem érdeke rohanni az FTC-nek ma délután/este...

Ferencvárosi TC (n) - Békéscsabai ENK SE (n): Ferencvárosi TC (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp