Volt egy mérkőzés, ami után minden Liverpool szurkoló azt gondolta, hogy ez a szezon lehet az, amivel méltóképpen búcsúznak el Jürgen Klopptól, nevezetesen a Chelsea elleni 4-2-es győzelem. Szép és eredményes játék, visszatérő emberek, sérülésből kifelé kacsintgató játékosok, mindenki happy volt. Hogy aztán az Arsenal ellen hiányozzon Szobo, Nunez és Bradley, hogy a Burnley ellen betegség miatt ne legyen Gomez és Alisson ráadásul TAA is rásérüljön a régi sérülésére. Legújabb hír pedig, hogy Alisson a pénteki edzésen combizom sérülést szenvedett, nem lehet tudni mennyit kénytelen kihagyni.

Mostanában ez megy a Liverpoolnál, egy visszatér kettő kiesik, szerencséjükre van annyira mély a kerete, hogy eddig ezeket az időszakokat át tudták vészelni, ha kellett Jota váltott GOD módba, ha kellett Gomez játszik meg bármilyen poziciót és ha kell az akadémiáról kerülnek ki Bradleyhez hasonló csodagyerekek.

Brentford nagyon kellemetlen kis csapat, nem a betömörülő Lutonhoz hasonlít, sokkal inkább egy Brightoni szaladós focit játszó, remekül kontrázó, ember-ember ellen védekező és gólgazdag meccseket lehozó csapat.Idei szezonban nem az európai helyeket ostromolják, de a kieséssel közel sem lesz gondjuk, PL karrierjük során kétszer találkoztak hazai pályán a Liverpoolal és mindkétszer három gólt tudtak szerezni, tekintve a Liverpool hiányos védelmét erre ma is látok esélyt.

Liverpoolnál míg hátul inkább bajok vannak, elől úgy nézz ki visszatér Salah, a jó formában lévő Jota-Diaz-Nunez támadó sor mellé ha visszatér az egyiptomi a gólszerzéssel nem lehet gond. Nálam ez egy gólgazdag, GG-s mérkőzés.

Brentford - Liverpool: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp