A dortmundi csapat az utolsó előtti helyen álló Hannovert fogadja, és bár 6 pontos előnye van a Bayernhez képest, figyelmesnek kell lennie az elméletileg könnyű meccsen, mert a müncheni csapat a hazai pályán lehengerelni készül a 16. helyezett VfB Stuttgartot. Egyik csapat sem szeretné, hogy hasonló mérkőzéseken dőljön el a bajnoki cím.

A hét eseménye, minden bizonnyal az utolsó szakaszaihoz érkezett Australian Open. Novak Djokovicnak és Rafael Nadalnak már csak egy meccset kell nyerniük, hogy a sokak által óhajtott álomdöntő ismét megvalósuljon. A női versenytáblán a csehek dominálnak, hiszen az elődöntős játékosok közül, Petra Kvitova (aki a legesélyesebb játékos a tornagyőzelemre a Bet365-nél) és Karolina Pliskova az említett országot képviselik.

január 26., szombat

Az EFL Kupában a Chelsea - Tottenham londoni rangadó visszavágója mulaszthatatlannak ígérkezik. A Tottenham 1-0-ra nyert az első összecsapáson, de Kane és Alli sérülései romba dönthetik a csapat döntőbe való jutásának álmait. 

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.24. (07:42).