A dortmundiak kettős harcban küzdenek tovább a Bayernel a Bundesliga bajnoki címéért. Jelen pillanatban egy pont lemaradásuk van a müncheniektől és további pontvesztést nem engedhetnek meg maguknak.

A 31. fordulóban a Borussia a Schalke 04-el csap össze Dortmundban. Az izgalom biztosított a rangadón, annak ellenére, hogy a két csapat a tabella két végletében helyezkedik. Míg a Dortmund akár éllovas is lehet, a Schalke a kieső helyek felett vonszolja magát. Különböző célokért, de mindkét csapatnak van miért küzdenie.
A Serie A-ban Inter Milano - Juventus rangadóra kerül sor szombaton. A tabella szempontjából, nem olyan kiélezett a harc, mint a Bundesligában, de ettől még mindenképp lesz mit látni. Az éllovas Juventusnak 20 pont előnye van a második helyezett Napolival szemben, az Inter pedig a harmadik helyen áll hat pont lemaradással a nápolyiaktól. A negyedik helyezetett AC Milan sincs közvetlen közelükben hiszen öt ponttávolságból követik a milánói szomszédaikat.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.04.25. (08:59).