A dortmundi csapat a negyedik helyen áll a Bundesliga tabelláján, viszont a 17. fordulóban ezt a még BL-kijutást biztosító pozíciót is elveszítheti ha nem győz a Hoffenheim otthonában.

december 20., péntek

A házigazdák egy győzelemmel segíthetnek a Schalkénak átvenni a Sárga-feketék helyét abban az esetben, ha ők is nyerni tudnak a Freiburg ellen. A Hoffenheimnak saját érdekében is mindenképpen győznie kell, ha minél előbb akar európai szereplést biztosító helyet megszerezni vagy legalább megközelíteni. Bár csak egy ponttávolságra áll a hatodik helytől, amely az EL-selejtezőket nyújtja, mégis csak a kilencedik a tabellán. Az érdekes tény az, hogy bár a bukik a Borussia győzelmét tartják a legvalószínűbbnek, a Hoffenheim nem veszített ellene már két év óta (saját pályán pedig 2012 óta!). Ezt tetőzi az a tény, hogy a legutóbbi három meccsből, kettő döntetlennel és egy pedig a Hoffenheim győzelmével végződött.

Spanyolországban sem lesz hiány érdekes focieseményekből. A Real Madrid az Athletic Bilbaot fogadja és több, mint valószínű, hogy csak abban az esetben marad a pontegyenlőségben az éllovas Barcelonával, ha győzni tud, mivel a katalánok a 14. helyezett Alavest fogadják hazai pályán.

A foci nem tölti ki teljesen az eseménynaptárat, hiszen a PDC Darts-világbajnokság látványos és izgalmas összecsapásokat ígér.

További kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.12.19. (08:20).