Ízzik a spanyol bajnokság, hiszen a Real Madrid kilenc pontnyi távolságra találja magát a Barcelonától és csak a harmadik helyről várja a La Liga 25. fordulóját.

Benzemáék annak a Levante-nak otthonába utaznak, akik az előző fordulóban 4-1-re győzték le a Celta Vigo-t idegenben.

február 24., vasárnap

Bár a Levante a középmezőnyben találja magát, mégis ijesztő ellenfél lehet most a Real számára főleg, hogy a fővárosiak az előző fordulóban kikaptak hazai pályán a Girona-tól. Nagy nyomás nehezedik Sergio Ramos csapatára, mert a három pont nélkül a reménytelenség határáig nehezedik helyzetük.
A Sevilla nyújthat némi segítséget a madridiaknak, abban az esetben ha eredményes tud lenni a Barcelona elleni szombati rangadón.

Hollandiában és Németországban is két derbi van ennek a hétnek az eseménynaptárában. A PSV a Feyenoord-ot, a Bayern Munchen pedig a Hertha Berlin-t fogadja. Míg a müncheni gárda akár egyenlítheti a Borussia Dortmund pontszámait a Bundesliga élén, a PSV négy pont előnyét növelné az Ajax-al szemben az Eredivisie élén a Feyenoord elleni összecsapáson.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.21. (11:18).