Az ausztrál Nick Kyrgios (ATP. 72.) okozta e hét meglepetését Acapulcóban, mikor előző meccsén, három meccslabdát hárítva a torna első kiemeltjét, Rafael Nadalt verte egy roppant izgalmas mérkőzésen (3-6, 7-6, 7-6). Következő ellenfele ellen sem lazsálhat, mivel a háló túlsó oldalán Stanislas Wawrinka fogja várni (ATP. 42.). 

A játékformáját veszített Nicknek csak most sikerült nyernie egymás után két meccset az idei szezonban, így az említett sikere hatalmasat lendít önbizalmán. Wawrinka a rotterdami döntője után érkezett a mexikói tornára és eddigi két meccsén (Ryan Harrison és Steve Johnson ellen) nem veszített játszmát. Nick és Stan is javítani szeretnének eredményeiken és a világranglistán elfoglalt helyezéseiken, ezért nagy a mérkőzés tétje.

március 01., péntek

Bár várható lehetne, hogy egy ilyen ragyogó győzelem a bukmékerek esélyesévé tegye az ausztrál játékost, Wawrinka ellen mégsem indul ebből a helyzetből. Kyrgiosnak ismét az alkalom adta, ihletett játékát kell hozza mint Nadal ellen, és az ismétlés enyhén szólva kérdéses. Valószínű, hogy több ki nem kényszerített hibája lesz Wawrinkanak, mint Nadalnak volt, de a svájci támadásai nyomatékosabbak mint a spanyol játékosé, és ezen a gyors borításon ez nagyon számít. Fontos lesz, hogy Wawrinka elmozdítsa Kyrgiost a hátsó vonal közeléből, mert onnan az ausztrál szórja a nyerő ütéseket, emiatt Stan majd jobban kell figyeljen a labdahelyezésre mint Nadal tette. A svájcitól érkező labdák már nehezebben lesznek kezelhetőek Kyrgios számára, így a hibázási lehetőség is nagyobb. Amennyiben sikerül Nicknek ismét a labdákat pattanásuk után annyira korán ütnie, mint Nadal ellen, akkor győzhet is, de a folytonosság nem az ő erős pontja így a javuló Stan The Man esélyesebb a továbbjutásra. Egymás elleni mérkőzéseiken Wawrinka vezet 3-2-re.

Néhány további szorzó a mérkőzésre:

Fogadás szettre 0-2 @ 2.63
Fogadás szettre 1-2 @ 3.90
Fogadás szettre 2-0 @ 4.20
Fogadás szettre 2-1 @ 4.90
Játék hendikeppel Wawrinka, Stanislas +2.5 @ 1.32
Játék hendikeppel Kyrgios, Nick +3.5 @ 1.40
Játék hendikeppel Wawrinka, Stanislas -1.5 @ 1.80
Játék hendikeppel Kyrgios, Nick +1.5 @ 2.00
Játékok száma Alatt 30.5 @ 1.32
Játékok száma Felett 30.5 @ 3.30
Szettek száma Alatt 2.5 @ 1.64
Szettek száma Felett 2.5 @ 2.23

Fogadj teniszre!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.28. (13:09).