Elkezdődött az idény első salakos tornája is Argentínában, és a hét kezdetének egyik legérdekesebbnek ígérkező mérkőzése a Leonardo Mayer - Federico Delbonis összecsapás lesz.

Bár Mayer (ATP 49.) körülbelül 30 hellyel fentebb van a világranglistán ellenfelénél, és az eddigi egymás elleni mérkőzéseken is 2-1-re vezet, a bukik szerint mégis Delbonis (ATP 77.) az esélyesebb a továbbjutásra. A szorzók között kicsi a különbség, ezért elég kiegyensúlyozott mérkőzésre várhatunk.

február 06., szerda

Mindkét játékos a salakon érzi a legjobban magát és ez nem is meglepetés, hiszen argentin származásuak. Mindketten ezen a borításon szerezték eddigi tornagyőzelmeiket. Mayer Hamburgban(!) nyert 2014-ben és 2017-ben, Delbonis pedig Sao Paulo-ban 2014-ben és Marrakechben 2016-ban.

Attól függetlenül, hogy otthonosak a lassú játékfelületen, indítványozó játékra irányultak és elég gyorsan próbálják átvenni a fölényt a labdamenetekben, ezért a látványosság sem fog hiányozni. Mivel Delbonis védelme nem a legacélosabb és Mayer ütései pedig tágabbak, mindkét játékos számára fontos a vezető fölény megszerzése a labdamenetekben. Delbonis védelemben nem túl versenyképes, nem találja nagyon a kiutat, Mayer ütései pedig elég sok időt igényelnek még akkor is ha elég fürge a pályán. Ezért mindketten elkerülnék a kényelmetlen helyzeteket.

Az összképben Mayer tűnik a magasabb színvonalú játékosnak, ezért érdekes a bukmékerek látásmódja a meccs kimenetelét illetően főleg, hogy az idén Delbonis csak Challenger meccseket nyert, Mayer pedig negyeddöntőt játszott Aucklandban.

Kiemelt mérkőzések:

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.04. (10:14).