A világbajnok Alexander Zverevnek (ATP 5.) idei szezonja az elvártnál gyengébbre alakul, ezért a kemény pályás szezonra a salakon gyűjt önbizalmat.

A londoni Grand Slam-torna első fordulójában kieső német játékos azt nyilatkozta, hogy az említett önbizalma a nulla alatt van. Úgy látszik, hogy a 22 éves srác mélypontja komolyodik, hiszen állítólag nemrég nyilvánosan kifejezte elégedetlenségét Ivan Lendl edzőjének munkájával is, akit arra intett, hogy az edzéseken többet figyeljen rá és ne a golfpályás élményeit mesélgesse. Meglehet, hogy a jeges cseh szakembernek ez nem esett valami jól....
Zverevnek most semmi sem kedvez, beleértve a sorshúzást is, mivel a hamburgi verseny első fordulójában azzal a Nicolas Jarryvel (ATP 38.) kell szembenéznie, aki a múlt héten Bastadban karrierje első ATP-rangú tornagyőzelmét szerezte meg.

július 23., kedd

Mindkét eddigi egymás elleni mérkőzésük az idén zajlott és szoros, háromszettes mérkőzésekre alakultak. Barcelonában a chilei, Genfben pedig a német. Érdemes tudni, hogy mindkét meccset döntő tie-break zárt.

Néhány további szorzó a mérkőzésre:

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.23. (08:49).

További kiemelt mai teniszmeccsek:

július 23., kedd