Az ATP-világelső Novak Djokovic, a spanyol Roberto Bautista Agutal (ATP 25.) csap össze a floridai Masters-torna nyolcaddöntőjében. Amennyiben a spanyol játékosnak sikerül megnyerni az első játszmát, tétednek négyszeresét zsebelheted be a William Hillnél.

A rajongók minden bizonnyal emlékeznek még Bautista Agut acélos idénykezdésére, amelynek következtében tornát nyert Dohában és az Australian Open negyeddöntőjéig is eljutott. A dohai torna elődöntőjében épp Djokovicot verte 2-1-es szettarányban (3-6, 7-6, 6-4). Bár az ausztrál Grand Slam-torna után visszaesett Roberto játékformája, a szerb játékos sem az a személy jelen pillanatban, aki hetedjére nyerte idén az Ausztrál Opent. Indian Wellsben Philipp Kohlschreiber már a második meccsén búcsúztatta, Miamiban pedig előző meccsén Federico Delbonisnak is sikerült játszmát nyernie ellene. Ha Novak kissé bizonytalanabbul kezdi a mérkőzést, akkor ezúttal te is foghatsz az alkalmon.

Roberto Bautista Agut nyeri az első játszmát: 4.00

A Kyle Edmund (ATP 22.) - John Isner (ATP 9.) mérkőzésre is megnövelt szorzó vár. A brit játékos előző meccsén az amerikaihoz hasonló szervagépet győzött le Milos Raonic személyében.

Kyle Edmund 2-1-re nyer: 4.33


Fogadj megnövelt szorzókkal!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.03.26. (08:12).