Két különböző generáció francia képviselői csapnak össze hazai közönség előtt a montpellieri torna első fordulójában.

A rutinos Jo-Wilfried Tsongának minél több pontot kellene rövid idő alatt összegyűjtenie, mert a 210. hely a világranglistán már nem tűnik valami biztatónak a jövőre nézve 33 évesen. Bár jól kezdte az idényt brisbanei elődöntőjével, kissé peches volt Melbourneban, hiszen a második meccsét Novak Djokovic ellen kellett játszania. A sorshúzások mindaddig kegyetlenek lesznek vele, míg nem javít helyezésén. Egy apró lépésre alkalma adódik a francia tornán, ahol A 20 éves Ugo Humbert ellen fog pályára lépni.

február 04., hétfő

Ugo (ATP 86), aki a Challenger tornák erős játékosa, a tavaly három ilyen típusú versenyt nyert mind kemény borításon (Segovia, Ortisei, Andria). A montpellieri tornára is egy másodrangú torna (Quimper) elődöntőjéről érkezik, ahol Daniel Evanstól kapott ki. Még nem sikerült neki az ATP tornákon az áttörés, de úgy látszik, hogy a jó úton halad, mivel eredményei tükrében ez lenne azt elvárt következő lépés.

Mégis, a Tsonga elleni meccsen ez kissé valószínűtlen, még akkor is ha a bukik szerint nem épp egyértelmű a kimenetel. Tsongának a tapasztalata elegendőnek kellene lennie, hogy továbbvigye, mivel Humbert még éretlennek tűnik taktikailag egy ilyen összecsapáshoz, és nem látszik képesnek oly nyomást gyakorolnia ellenfelére, hogy az ne kapjon választ. Ugo kedveli a támadó játékot, de ütései még nem tűnnek elég élesnek. Erőharcban Jo az esélyesebb, amennyiben viszont képes több mozgásra kényszerítenie a kissé rozsdás Tsongát, akkor ezzel növelheti esélyeit.

Néhány szorzó a mérkőzésre:

Tsonga nyer 2-0-ra: 1.94
Játékok száma 22.5 Alatt: 1.88
Szettek száma 2.5 Alatt: 1.50

Hétfői kiemelt mérkőzések:

február 04., hétfő

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.04. (08:38).