Az ATP500-as rangú holland torna színvonalas mezőnyének bizonyítéka a Milos Raonic - Stanislas Wawrinka összecsapás is. 

Az idei Ausztrál Open második fordulójában gyönyörű és izgalmas harcot láthattunk (amelyet a kanadai játékos nyert egy szoros 6-7, 7-6, 7-6, 7-6-ra) és minden bizonnyal a rotterdami mérkőzés sem fog csalódást okozni.
Néhány részlet az említett rangadóból:

Milost (ATP 14.) már nem gátolja sérülés egy jó ideje és ismét elkapta az eredményesség fonalát. Az idény első Grand Slamjén a negyeddöntőig jutott (Zverevet és Wawrinkát is verve többek között) ahol talán meglepetésszerűen egyesek számára, a tehetséges Lucas Pouille búcsúztatta. Wawrinkának (ATP 68.) kissé döcögősebbre sikerült az idénykezdése, mivel csak Dohában sikerült két meccset nyernie egymás után eddig. Az, viszont jó jel, hogy azt nyilatkozta, hogy másfél év elteltével ismét bízhat felépült térdeiben.

február 13., szerda

Érdekességképpen meg lehet említeni, hogy négy évvel ezelőtt, Stan legyőzte Raonicot majd Berdychet és megnyerte a tornát, most amennyiben legyőzi a kanadait (ami a bukmékerek szerint nem túl valószínű), és Berdych legyőzi Shapovalov-ot, újra Wawrinka - Berdych összecsapás lesz Rotterdamban.

Raonic 86%-ban nyerte első adogatásaival pontjait a Philipp Kohlschreiber elleni első rotterdami meccsén és a mutatott jó játékformája miatt ő a mérkőzés esélyese. Wawrinka első meccsén a holland városban Benoit Paire-t verte. A kanadai fog teljes gőzerővel támadni bombaszervája segítségével, de annak ellenére, hogy (talán meglepően) jól mozog a pályán, lábmunkája nem olyan természetes mint a svájci ellenfeléé. Stan is indítványozó, de a hosszabb labdamenetekben kiharcolhatja a fölényt amennyiben Raonicnak úgy gátolja meg pontzárási lehetőségeit, hogy csak biztos szögeket nyit vagy/és megpróbál a kanadaitól előnyös labdát kiharcolni úgy, hogy minél alacsonyabb labdákat küld ellenfelének térfelére. Mindenképpen meg kell akadályozza, hogy Raonic optimális ütőpozícióba érjen. Ebben sokat segítheti a nyesett fonákja is.

Jelen pillanatban pengeélen van a kimenetel de kérdéses, hogy Wawrinka olyan magas színvonalra tudja emelni játékát, hogy az elegendő legyen egy ilyen jó formában lévő Raonic ellen. Talán ezért is ennyire nagy a szorzók közötti különbség. Jelen pillanatban 4-4 az állás az egymás elleni meccseken, Stan nyerte az első négyet (az utolsó a sorozatból épp Rotterdamban volt 2015-ben), majd Raonic nyerte a következő négyet.

Néhány szorzó a meccsre:

Raonic nyer 2-0-ra: 2.35
Raonic nyer 2-1-re: 3.75
Wawrinka győz 2-1-re: 5.40
Wawrinka győz 2-0-re: 5.00
Játékok száma 24.5 Alatt: 1.97
Játékok száma 24.5 Felett: 1.82
Szettek száma 2.5 Alatt: 1.62
Szettek száma 2.5 Felett: 2.25

További szerdai kiemelt teniszmeccsek:

február 13., szerda

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.13. (08:41).