Novak a világranglista első helyét szeretné minél előbb újra birtokba venni, és ezzel a kitűzött céllal folytatná meccsgyőzelmeinek 16-s sorozatát Alexander Zverev ellen a kínai torna elődöntőjében.

A szerb játékos utoljára augusztusban hagyta el a pályát vesztesként a torontói tornán. Azóta hivatalos mérkőzésen senki sem tudta legyűrni. Játékformája a pár évvel ezelőttijéhez hasonlít, amellyel a teniszvilág csúcsán tartózkodott hosszú időn keresztül. Akár már az idei évet is világelsőként zárhatja, ezért bárkinek, aki ellene fog játszani, nagyon nehéz kihívásban lesz része. Zverev sem lesz kivétel.

Alexander, a pocsék őszi keménypályás idénye ellenére, mintha összekapta volna magát a shanghai-i tornára és meggyőzőbb szerepléssel sikerült megszerezni az idényzáró ATP Finals-n való szereplésének jegyét a Kyle Edmund elleni győzelmével a negyeddöntőben. Djokovic indul esélyesebbként, de az egyetlen eddigi egymás elleni meccsüket, amely a római torna döntője volt a tavaly, a fiatal német játékos nyerte. A körülmények akkor teljesen másak voltak, és Novak újra magabiztos, motivált, és ismét a siker útjára talált. Zverevnek nagyon jól kell működjön a támadó játéka, hogy megismételni tudja az Olaszországban elért sikerét.

Néhány nyereményszorzó a mérkőzésre:

  • Nyertes: Zverev: 3.40, Djokovic: 1.32
  • Szettek száma: 2.5 Felett: 2.50, 2.5 Alatt: 1.52
  • Zverev győzelem: 2-0: 6.40, 2-1: 7.00
  • Djokovic győzelem: 2-0: 1.96, 2-1: 3.75
  • Összes tiebreak: 0.5 Felett: 2.17, 0.5 Alatt: 1.68


Fogadj most!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.10.12. (12:31).