Matteo Berrettini (ATP 13.) elég nagy port kavart az amerikai Grand Slam-tornán elért elődöntőjével, és most mindenki várja tőle a sikeres folytatást. A new yorki menetelése után először fog pályára lépni Oroszországban, ellenfele Roberto Carballes Baena (ATP 77.) lesz.

szeptember 19., csütörtök

A 23 éves olasz játékos már a tavaly a reflektorfénybe került tornagyőzelmével Gstaadban, de a folytonosságát idén bizonyította a budapesti, majd stuttgarti sikereivel. A nagy kérdés őt illetően az, hogy innen hova tovább? Sikerül neki ezután olyan színvonalon játszani, hogy az élvonalba felkerüljön, vagy lankad lendülete? A 26 éves spanyol ellenfelével még nem játszott hivatalos mérkőzést, de a papírforma fölényes esélyesnek mutatja főleg, hogy Roberto idei teljesítménye a kemény borításon nem volt említésre méltó sem. 

Carballes Baenáról tudni kell, hogy a tavaly nyerte eddigi egyetlen ATP rangú tornáját Quitóban. Emellett, pályafutása során hét (idén két) Challenger-tornán is a legjobbnak bizonyult. A közös mindezekben a bravúrokban az, hogy salakon érte el őket. A többi borításon keveset is játszott az idén, de a szentpétervári torna első fordulójában mégis figyelemreméltó győzelmet ért el a 2012-es bajnok, Martin Klizan (ATP 90.) ellen (6-2, 7-5). Azt is meg kell említeni, hogy bár két szettben nyert, mindkét játszmában elveszítette egyszer az adogatását. Szerencséjére Klizan nem kevesebb mint öt alkalommal veszítette el ezalatt saját szerváját.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.18. (09:50).

További kiemelt teniszmeccsek